Evander Kane összeverekedett a csapattársával

 

Majd sérülést okozott az edzésen. A balhés játékostól szabadulna a Buffalo, ez kiváló alkalom lehet.

Evander Kane különleges játékos, ugyanis tehetsége és fegyelmezettsége fordítottan arányos. Nem véletlen, hogy a Winnipeg egykori és a Buffalo jelenlegi játékosának meggyűlt már a baja mind a törvénnyel, mind a játékostársakkal. A kanadai városból annak idején azért kellett távoznia, mert komoly incidense volt a sztárhátvéd Dustin Byfugliennel. Kane most ismét összetűzésbe került a csapattársával, így nem lenne meglepetés, ha emiatt a Jets után a Sabres is megszabadulna tőle.

Bill Hoppe, a Buffalóhoz közelálló és kiváló belső információkkal rendelkező újságíró szerint a Sabres szerdai edzésén Justin Faulk, a csapat hátvédje önzőnek nevezte Kane-t, aki a kritikát egy jobbegyenessel honorálta. A hírt a Buffalo nem erősítette meg, sőt felvétel sem készült az esetről, nem úgy, mint a folytatásról. Kane ugyanis nem állt le és Zach Bogosiant küldte fel a palánkra, aki nem tudta egyedül elhagyni a játékteret.

Az biztos, hogy a Buffalo lemarad az idei rájátszásról, így ennek köszönhetően a cserestop idején a Sabres biztos, hogy az eladók oldalán lesz. Nem titok, hogy Kane-t árulja is Jason Botterill menedzser, jelentkezőkből pedig nincs hiány. Hallani lehetett a Canadiens, a Rangers és a kétszeres bajnok Penguins komoly érdeklődéséről is, de kérdés, hogy egy ilyen balhés játékost ki mer bevállalni. Mert hiába a tehetség, Kane ezzel a mentalitással nemcsak maga alatt, de a Sabres alatt is vágja a fát. Egyrészt a Buffalo kevesebbet kaphat érte, másrészt Kane szerződése az év végén lejár és nem biztos, hogy ilyen habitussal komoly szerződésre számíthat. Pedig még mindig csak 26 éves és a kivételes tehetsége is megvan. Kár lenne érte.

kane boghosian

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum