Dahlin visszatért a svéd élvonalba

 

És ott folytatja, ahol abbahagyta, ezúttal a kétszeres svéd bajnok Oskar Sundh került a jégre, miután már nem tudta követni a korongot.

Az SHL csütörtöki rangadóján a tavalyi bajnok HV71 a Frölundát fogadta, ahol a vendégek 5-3-ra nyertek és jelenleg a harmadik helyen állnak. A csapatból több játékos számára is emlékezetes maradt a találkozó. Jan Mursak, aki frissen igazolt a KHL-es Torpedóból a svéd csapathoz, első meccsén két gólt szerzett. A junior-világbajnokságról ezüstéremmel és a torna legjobb hátvédje címmel hazatérő Rasmus Dahlin ugyan pont nélkül maradt, de játéka így is látványos volt.

A Frölunda tehát nyert, még úgy is, hogy a Dahlin utáni legnagyobb tehetsége, a junior-válogatott gólkirálya, Lias Andersson több hetes pihenőre kényszerül, miután kiderült, hogy komolyan megsérült vállal játszotta az elődöntőt és a döntőt egyaránt. A lapockája és a kulcscsontja mozdulhatott el, ennél több konkrétumot nem lehet tudni, a hírek szerint 2-4 hét kihagyás vár rá. Andersson ennek ellenére nem volt elégedett az ezüstéremmel, melyet egy szurkolónak ki is dobott az átadási ceremóniát követően.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 7., kedd
FEL 18:00 KOSMIS 
augusztus 10., péntek
FEL   CRADAB 
FEL 18:00 NITAVS 
augusztus 11., szombat
FEL   CRADAB 
augusztus 14., kedd
FEL   NTAAVS 
FEL 17:30 TREUTE 
FEL 18:00 MACVIC 
augusztus 15., szerda
FEL 17:00 KMHLVC 
FEL 17:30 MCHMIS 
Partnerünk