Vesztes meccs közben üzletelt a Chicago

 

A Hawks Richard Pániktól és Dauphintól vált meg a Minnesota ellen elbukott mérkőzés alatt. Anderson Torontóban, Dubnyk Chicagóban parádézott.

A Toronto hiába nyerte 48:32-re a kapura lövéseket az Ottawa ellen, nem szerzett pontot hazai jégen. A sokkal hatékonyabban játszó Senators ütötte a mérkőzés első két gólját, amit Leafs még ki tudott egyenlíteni a harmadik harmad elejére. Sőt amikor az Ottawa másodszor is előnybe került, a Leafs még akkor is le tudta dolgozni a hátrányát, de 3-3 után már nem. Három perccel a befejezés előtt a középen kiugró Tom Pyatt eldöntötte a mérkőzést. A két kapus közötti különbség döntőnek bizonyult az összecsapáson, a hazaiaknál Frederik Andersen 87, a vendégeknél Craig Anderson 93,8%-kal védett.

Négypontos mérkőzést nyert a Minnesota Chicagóban. A találkozó előtt a két csoportrivális egyforma pontszámmal állt, de a győzelemnek köszönhetően a Wild kétpontos előnybe került közvetlen ellenfelével szemben. A Hawks kezdett jobban, 14:5-re nyerte a kapura lövéseket, de ennek ellenére csak egyszer tudta bevenni a vendégek kapuját. A folytatásban hiába maradt meg a hazaiak dominanciája, képtelen volt bevenni a pazar formában védő, összesen 34 lövést hárító Devan Dubnyk kapuját. A Minnesota az első szünetben nemcsak hátul, de elöl is rendezte sorait, a mérkőzés felénél egyenlített, a harmadik harmad legelején pedig a győztes gólt is megszerezte Ryan Suter révén.

A Chicagóban nem játszott a Wild ellen Richard Panik és Laurent Dauphin, akiket a mérkőzés ideje alatt cseréltek el az Arizonához. A két játékosért a Coyotesból Anthony Duclair és Adam Clendening érkezett.

duclair

NHL, 2018. január 10.

Toronto?Ottawa 3-4
G.: Borgman, van Riemsdyk, Rielly ill. Chabot, Hoffman, Dumont, Pyatt

Chicago?Minnesota 1-2
G.: Seabrook ill. Brodin, Suter

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum