Szurkoljunk Gasparicsnak a ZSHL-gálán!

   

Kiss-Simon kihagyja az asztanai eseményt.

Az orosz bázisú női liga, a ZSHL All Star-gálájának kerethirdetésénél úgy tűnt, mindkét oroszországi légiósunk jégre lép a szerdai eseményen. Gasparics Fanni neve továbbra is megtalálható a keletieknél, ám Kiss-Simon Franciska nem tud ott lenni Asztanában, ugyanis klubja, a SZKIF sem őt, sem a csapattársait nem engedte el a gálára.

Légiósaink jól teljesítenek csapataikban. Az Agigyel Ufa Gaspariccsal a soraiban 12 mérkőzésen egyetlen vereséget szenvedett, magabiztosan vezeti a ZSHL-t. A magyar csatár a 3 góljának és a 8 gólpasszának köszönhetően a kanadai táblázat 10. helyén áll. A Kiss-Simon Franciskát foglalkoztató SZKIF Nyizsnyij Novgorod jelenleg 3. helyezett, hátvédünk eddig 1 gólt lőtt és 2 asszisztot jegyzett, +4-es plusz/mínusz mutatóval áll, valamint nem kapott még kisbüntetést.

A 2017-es gálán Huszák gólt lőtt – kiváló csatárunk azóta hazatért a KMH-hoz –, reméljük, a második All Star-találkozón is születik magyar találat. A mérkőzést 14 órától rendezik. A mérkőzés az alábbi streamen látható:

gasparics-allstar

Fotó: ZSHL

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 7., kedd
FEL 18:00 KOSMIS 
augusztus 10., péntek
FEL   CRADAB 
FEL 18:00 NITAVS 
augusztus 11., szombat
FEL   CRADAB 
augusztus 14., kedd
FEL   NTAAVS 
FEL 17:30 TREUTE 
FEL 18:00 MACVIC 
augusztus 15., szerda
FEL 17:00 KMHLVC 
FEL 17:30 MCHMIS 
Partnerünk