Középszakaszra készül a MAC és a Brassó

   

Két külön csoportban folytatják, tét nélküli meccsel fejezi be utolsó túráját az erdélyi csapat.

Már eldőlt, hogy a MAC a felsőházban, a Brassó az alsóházban folytatja az Erste Liga küzdelmeit a középszakaszban. Számukra a hétfő esti összecsapás csupán kötelezően lejátszandó meccs, aprócska téttel. A Brassó hatodik helyezettnél jobb már nem lehet, azaz legfeljebb két bónuszpontot vihet magával, de ehhez pontot kell szereznie a MAC ellen. A MAC vagy második, vagy harmadik helyen végez majd, azaz a felsőházi középszakaszba vitt 2 vagy 1 bónuszpont közötti borotvaélen táncol. A jégkorong olyan sport, amely hosszabb távon bünteti azokat, akik nem tesznek meg mindent azért, hogy a legjobbjukat nyújtsák, talán ez az, ami a legjobban motiválhatja a játékosokat ezen az összecsapáson. A másik pedig az, hogy lehet csiszolni, élesíteni a játékot, netán különösebb kockázat nélkül lehetőséget lehet adni olyanoknak, akik korábban kevesebb jégidőt kaptak.

Csalódást keltő a Brassó idei szereplése, nem véletlen, hogy Cernica szakosztályelnök edzőcserével próbált frissíteni a csapatán. Hogy ez segít-e, valóban Lacroix edző és a csapat megfáradt kapcsolata volt-e a kudarcok oka, az majd eldől, Pénzes mester eddig mindenesetre két vereséggel debütált, igaz, a tabella jelenleg első két helyét elfoglaló csapat ellen játszottak eddig. Most jön a harmadik dobogós, borítékolható, hogy ez sem lesz könnyű meccs. A másik oldalon egy ideje már az alapszakasz második helyének megszerzése volt a tét a MAC számára. Nem volt könnyű eddig a szezon Nagy Krisztiánék számára, hiszen sokat volt foglalt más rendezvényekre a Tüskecsarnok, ennek megfelelően a szezon végén ömlesztve játszhatja le hazai meccseit a csapat, az utolsó 10 meccsből 8-at otthon játszhatnak le. De a Tüskecsarnok megszűnt a korábbi félelmetes oroszlánbarlang lenni, egyre többen, egyre többször csennek el pontokat a MAC-tól. Hogy a Brassó is csatlakozik-e ehhez a társasághoz, az majd kiderül. Kettejük első meccsét 0-3-as brassói vezetésről fordította meg a MAC, így hétfő este is nagy csata várható. You want to get the most pleasure and memorable feelings, talking with a lovely stranger? Are you tired of the routine of sex, dreaming of thrills or just want to share your erotic fantasies? Visit cam girls free online and get unforgettable emotions from communicating with liberated beauties. Sex chat fantastically realistic feelings What are you waiting for, visiting one or the other sex video chat? We are convinced that in the list of claims to similar resources on the main place you have.

MAC-BRA_20170925-900

fotó: MAC Budapest facebook

MAC Budapest–Brassó 5-2

   

A fővárosiak a harmadik harmadban lőtt 4 góljuknak köszönhetően győztek és visszaelőzték a DAB-ot a második helyért folyó csatában.

A mérkőzés első emberelőnyét még kihagyta a MAC, ám a másodikkal már élt, Chris Bodo juttatta vezetéshez a hazaiakat. A Brassó 3 percen belül egyenlített, Daniel Tranca talált be Bálizs Bence kapujába. A második harmadban a vendégek kibekkeltek egy újabb hátrányt, aztán pedig kihagytak egy előnyt, viszont azt követően Bors Huba góljával már a brassóiaknál vezettek. A záró húsz percben újabb fordulat következett, a MAC előbb Wesley Cunningham találatával egalizált, az 52. percben pedig Brance Orban által újra a fővárosiak vezettek. A végjátékban Július Pénzes időt kért, hiába, Orban belőtte önmaga 2., csapata 4. gólját, a kapuslehozatal után pedig Keegan Dansereau beállította az 5-2-es végeredményt.

Győzelmével a MAC visszaelőzte a DAB-ot, 2 fordulóval a vége előtt 2 pont az előnye a fővárosi együttesnek az Acélbikákkal szemben a 2. helyért zajló csatában.

Erste Liga, 320 néző. Játékvezetők: Kincses, Kincses, Tichon, Muzsik.
#2465: 94,7% (Bálizs)
K
Tőke: 91,1% (Polc)
Macaulay, Garát, Klempa, Brown, Dansereau
1
Filip, Ölander, Walls, MacMillan, Zabludovszkij
#4914, Dudas, Orban, Nagy K., Bodó
2
Sirokovs, Nagy I., Saluga, Mihály Á., Tranca
Fejes, #3879, #693, Terbócs, #5133
3
Bors, Jemeljanyenko, Molnár, Bíró G., Bíró M.
#4629, Vokla, #3579, Majoross, #2474
4
Imecs, Mihály E., Bíró O., Péter
Majoross Gergely, Kontsas Jukka
E
Pénzes Július, Strenk Hunor
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 13:27 MÚB PP Bodó Klempa Orban
1-1 16:21 BRA Tranca Mihály Á.
1-2 30:37 BRA Bors Bíró G. Molnár
2-2 46:49 MÚB #3 Nagy K.
3-2 51:19 MÚB Orban Nagy K. Bodó
4-2 58:37 MÚB Orban Nagy K. Bodó
5-2 59:01 MÚB EN Dansereau
46 Kapura lövések száma 38
6 Kiállításpercek 8

A MAC–Brassó videó-összefoglalója

   

You want to get the most pleasure and memorable feelings, talking with a lovely stranger? Are you tired of the routine of sex, dreaming of thrills or just want to share your erotic fantasies? Visit cam girls free online and get unforgettable emotions from communicating with liberated beauties. Sex chat fantastically realistic feelings What are you waiting for, visiting one or the other sex video chat? We are convinced that in the list of claims to similar resources on the main place you have.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum