Jarvenpaa: Kemény és harcos kis csapatunk van

 

A magyar EBEL-együttes régi-új vezetőedzője szerint a hoki kemény sport, de a fehérvári öltözőben nincsenek seggfejek.

Hannu Jarvenpää a MOL-csapat honlapnak nyilatkozott pár nappal ezelőtt – bemutatkozó edzése után, de még az első meccs előtt –, és mondott néhány érdekes dolgot, amit kissé megkésve is érdemes felidézni. Először is úgy látta, kemény és harcos kis csapat a Volán. “A játékosok keményen melóztak, mindent beleadtak, lelkesen végezték a munkát” – magyarázta. Külön kitért azokra a játékosokra, akiket előző edzősködése idején egyszer már megismerhetett: “Nem csak általánosságban tetszett, amit láttam, hanem az egyének szintjén is. Azok a játékosok, akik már itt voltak az első fehérvári időszakomban is, nagyon sokat fejlődtek technikailag.”

Jarvenpaa a csapat legnagyobb erősségét abban látja, hogy jó szellemű a társaság: “Számomra mindig nagyon fontos a csapategység, és örömmel látom, hogy itt ezzel semmi gond nincs. Nagyon jó a hangulat a játékosok között, és ez garancia az eredményes munkára. A hoki kemény sport, de a mi öltözőnkben nincsenek seggfejek” – jelentette ki.

A vezetőedző azt mondta, alig várja, hogy tétmeccsen irányíthassa a gárdát. Nos: azóta két összecsapáson van túl a csapat, előbb a Dornbirnt verte rendes játékidőben, majd a Medvescakot hosszabbításban, idegenben, és az így begyűjtött öt pontnak hála két helyet előrelépett, a kilencedik pozícióból várja a folytatást.

jarvenpaa

Fotó: Soós Attila (Fehérvár AV19)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 7., kedd
FEL 18:00 KOSMIS 
augusztus 10., péntek
FEL   CRADAB 
FEL 18:00 NITAVS 
augusztus 11., szombat
FEL   CRADAB 
augusztus 14., kedd
FEL   NTAAVS 
FEL 17:30 TREUTE 
FEL 18:00 MACVIC 
augusztus 15., szerda
FEL 17:00 KMHLVC 
FEL 17:30 MCHMIS 
Partnerünk