Jó hétvégét zártak a KMH női csapatai

 

Az első számú együttes az EWHL Super Cupban győzött kapott gól nélkül, míg a DEBL-esek a Gepárd JE ellen nyertek.

“Szombaton az EWHL Supercup keretein belül a Sabres Vienna-t fogadta vendégül a Tüskecsarnokban a Hokiklub Budapest női csapata ? áll a klub beszámolójában. ? A csapatok évek óta nagy riválisként tekintenek egymásra, ennek megfelelően erős tempóban kezdték a mérkőzést, felváltva vezették a támadásokat. A Sabres erős nyomást gyakorolt a magyar lányokra, de a remek csapatmunkának köszönhetően kapott gól nélkül mehettek a szünetre pihenni. A második harmad közepén megszületett az első Hokiklub Budapest-gól. Dabasi Réka ugratta ki Huszák Alexandrát, aki a bal felső sarokba lőtte a korongot. A bécsi csapaton érezhető volt a feszültség, a gólt követően több szabálytalanságot is elkövettek. Ez után a hazaiak átvették az irányítást, érvényesíteni tudták akaratukat az ellenfél felett. Több gól nem született a játékrészben. A harmadik harmadban fokozódtak az indulatok, a vendég együttes többször szabálytalanul próbálta megállítani a hazaiakat. Az utolsó 10 percben rendkívül izgalmas játékot láthattunk, a bécsiek mindent megpróbáltak, hogy kiegyenlítsenek, de a Hokiklub játékosai jól védekeztek. Az utolsó percben sikerült végleg eldöntie a budapestieknek a mérkőzést, amikor Dabasi Réka passzából ismét Huszák Alexandra talált az üres kapuba.  A találkozó 2-0-s hazai győzelemmel zárult, ezzel a lányok megtartották veretlenségüket az EWHL Supercupban.

Vasárnap a KMH II. az DEBL keretén belül az Óbudai Gepárdokat fogadta a Tüskecsarnokban. Már az első harmadban háromgólos előnyt szerzett a hazai csapat: Szamosfalvi Petra, Horváth Tifani és Somogyi Vivien voltak eredményesek. A huszonkettedik percben a Gepárdok faragtak a hátrányukból Pintér Hanna góljával, ám a KMH II. további két góllal növelte előnyét Grkovic Jelena és Somogyi Vivin jóvoltából. A záró játékrészben Szamosfalvi újabb két góljával a KMH II. beállította a 7-1-es végeredményt.”

Harmadik DEBL-csapatunk, a Marilyn a Villach Gispy Girlshöz látogatott, ahol többek között Szelényi Lilien 2+2 és Dettrich Szilvia 2+1 pontjának köszönhetően 6-3-ra győztek. A DEBL tabelláját a KMH II. vezeti a 6 meccsen gyűjtött 14 pontjával, az 5 mérkőzéssel bíró Marilyn 12 ponttal a 3. helyen áll, míg a kilenccsapatos bajnokság 6. helyén álló Gepárd JE 4 meccs után 7 pontos.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum