A Miskolc megérdemelte a továbbjutást

 

Brassóban is úgy látják, ezúttal a DVTK Jegesmedvék volt a legjobb csapat a csoportban.

Martin Lacroix, vezetőedző, Brassó: “Agresszíven kezdtünk, sok időt voltunk a miskolciak kapuja előtt. De a Miskolc viszonylag hamar megszerezte a vezetést, amit aztán emberelőnyből növelni is tudott. Polcnak sok nagy védése volt, ebben a szakaszban ő tartott bennünket meccsben. Az is igaz, hogy az ellenfél kapusa is remek napot fogott ki, rengeteg korongot fogott meg a veszélyes akcióink végén. Tetszett, hogy a játékosaink elszántak voltak, végig támadó szellemben játszottak. Sajnos a korongot egyszer sem tudtuk az ellenfelünk kapujába juttatni, és ezért éppen úgy csalódottak vagyunk, mint a szurkolóink. A Miskolc megérdemelte a továbbjutást, nekünk pedig mostantól arra a rengeteg mérkőzésre kell összpontosítanunk, amelyek még várnak ránk a román bajnokságban és kupában valamint az Erste Ligában.”

Strenk Hunor, másodedző, Brassó: “Csalódás a számunkra az eredmény, és az is, hogy a 40 lövésünk ellenére egyetlen gólt sem sikerült lőnünk. A Miskolc kapusa mindent megfogott. Nekünk voltak hibáink a mérkőzés folyamán, de tanulunk belőlük. Nagyon fontos, hogy a játékosok felnőttek ehhez a mérkőzéshez, mindent kiadtak magukból, és egy jó kiindulópont a továbbiakhoz. Szerdán a román bajnokságban a Progym ellen lépünk jégre legközelebb, aztán következik egy újabb ausztriai és magyarországi túra az Erste Liga keretében.”

Mikael Tisell, vezetőedző, DVTK Jegesmedvék: “Nagyon örülök a mai győzelemnek, tudom, hogy a játékosok és a klubvezetés egyaránt rengeteget dolgoztak, hogy eljussunk idáig. Nagyon jó csapatunk van, tele ütőképes játékosokkal, ezt jól mutatja, hogy mindig sikerül felülkerekednünk bármilyen elénk kerülő akadályon, általában győzelmet várnak el tőlünk, és ezek a fiúk képesek szállítani ezeket. Ismét jól játszottunk, 3 gólt lőttünk egy olyan csapatnak, mint a Brassó, kapott gól nélkül, ez sok mindent elmond, nagyon elégedett vagyok az elmúlt napok teljesítményével.”

Farkas Tamás kapusedző, DVTK Jegesmedvék: “Esélyesként érkeztünk a tornára, és bebizonyítottuk, hogy mi vagyunk a legjobb csapat. A mai mérkőzésen sem volt kérdés, hogy ki tett többet a győzelemért, de ki kell emelnem a csapat védekező harmadban nyújtott teljesítményét, nagyon jól helytálltak, és jelentősen megkönnyítették a kapusunk dolgát, aki ha kellett, azért ott volt, de megemelem a kalapom ezelőtt a védekezésben bemutatott teljesítmény előtt.”

Nagy Ádám csapatmenedzser, DVTK Jegesmedvék: “Szeretnék gratulálni a csapatnak az egész csoportkörben mutatott teljesítményéért. Nehéz esélyesként szerepelni egy ilyen tornán, mert csak veszteni valónk van, de a fiúk bebizonyították, hogy két gyengébb ellenfél után is fel tudnak pörögni és egy ilyen, döntőnek is beillő mérkőzésen legyőzni a házigazda csapatot, úgyhogy az egész klub nevében köszönjük a teljesítményüket.”

Cimkék: , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum