Felszámolják a DHK-t működtető céget

 

Az eljárást a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete kezdeményezte, a Debreceni Törvényszék nem jogerős határozatában már el is rendelte.

A DJ Team felszámolásáról szóló hírt maga a JÉSZ tette közzé. Mint ismeretes, a Debreceni Hoki Klub által tulajdonolt gazdasági társaság üzemeltette az egyesületet, amely botrányos körülmények között, egyik napról a másikra döntött úgy nyáron, hogy nem indít csapatot a következő szezonban. A klubnak már rengeteg adóssága volt, a JÉSZ tudomása szerint a játékosok március óta nem kaptak fizetést, ezt sikerült tetézni azzal, hogy egy csapatnyi játékost hagytak magukra az átigazolási időszak végén, teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozva őket ezzel.

A JÉSZ közleménye szerint azonnal megkeresték az érintett játékosokat, igyekeztek értelmes megállapodásra jutni egyrészt a Magyar Jégkorong Szövetséggel, másrészt a debreceni vezetőséggel. Ám ?ezek a megbeszélések, úgy tűnik, nem vezettek sikerre, sem a DHK vezetése, sem az MJSZ nem kívánt a játékosok helyzetével azóta sem érdemben foglalkozni. (?) Ennek következtében a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezet által képviselt játékosok elindították a DJ Team Jégkorongszervező Kft. felszámolását, amelyet a Debreceni Törvényszék 2017. szeptember 15-én kelt (még nem jogerős) határozatában el is rendelt. (?) Szomorúak vagyunk, hogy ezt a lépést meg kellett tennünk, de sem most, sem a jövőben nem fogjuk engedni, hogy a játékosok szerződésben rögzített jogai következmények nélkül csorbulhassanak.?

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum