Sanghajban győzött először a Los Angeles

   

A Vegas viszont először kapott ki. Brandon Saad triplázott, a Montrealnak és a Detroitnak továbbra sem megy.

A Kings és a Canucks kétmeccses kínai túrájának első felvonását könnyedén nyerte a kaliforniai csapat 5-2-re. A tízezer néző előtt játszott meccsen Tanner Pearson és Alec Martinez vitte a prímet, előbbi duplázott és győztes gólt szerzett, utóbbi egy gól mellett kettőt előkészített. A Los Angeles először nyert az előszezonban.

Hazai pályán, hosszabbításban nyert 2-1-re a Boston a Philadelphia ellen. A meccs legjobbja Kenny Agostino volt, aki a Bruins első gólját előkészítette, a másodikat pedig maga lőtte a ráadás negyedik percében.

Harmadik meccsét is elvesztette és továbbra is pont nélkül áll az előszezonban a Montreal. A Habs ma hajnalban a Devils előtt hajtott fejet, amely Jesper Bratt két góljának, az ismét eredményes Nico Hischiernek és Keith Kinkaid 28 védésének köszönhetően 4-1-re győzött a Bell Centerben.

A Chicago féltucatot rámolt be a Detroitnak. A 6-1 kiütéses vereségből Brandon Saad mesterhármassal, Richard Panik három gólpasszal vette ki a részét. Akárcsak a Canadiens a Red Wings is nyeretlen három találkozó után, míg a túloldalon Saad bizonyította, hogy a Blackhawksban játszani olyan, mint a biciklizés. Mint ismeretes, a fizetési plafon szorításában vergődő klub a nyáron újabb kulcsjátékosától vált meg, Artyemij Panarint cserélték el a Columbus Blue Jacketsben játszó Saadért, aki korábban két Stanley Kupát nyert a Chicagóval.

NHL: San Jose Sharks at Chicago Blackhawks

Jared Spurgeon egyetlen gólja döntötte el a Minnesota?Winnipeg meccset az Xcel Energy Centerben. A Wildban Alex Stalock 21 védéssel ért el shutoutot, amivel komolyan bejelentkezett a Dubnyk mögötti második számú kapusposztra, ha így folytatja, a KHL-ből nyáron érkezett Niklas Svedbergnek nem lesz egyszerű kiszorítania a helyi születésű Stalockot innen és akkor a svédnek marad az AHL-es farmcsapat, ahol Vay Ádám ellenfele lesz.

A Colorado úgy nyert 5-1-re a Dallas ellen, hogy a hatodik perc legelején már hárommal ment. Az Avsban Szemjon Varlamov 21 lövést védett, Nail Jakupov pedig három gólpasszt adott.

San Joséban veszítette el veretlenségét a Vegas, miután 5-2-re kikapott. A Sharks a második harmadban 10 perc alatt négyszer köszönt be, az első három alkalommal emberelőnyben. A meccs legjobbja a két-két gólpasszt kiosztó Timo Meier, Joakim Ryan páros voltak.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum