Shattenkirk három gólpasszal kezdett

   

A győztes gólnál is előkészítő volt a Rangers csatára. Guentzel öt pontot termelt, Derek Ryan ismét betalált, Nolan Patrick első pontját szerezte.

Derek Ryan hiába volt eredményes a Carolinában, csapata 4-3-as vereséget szenvedett a Tampától hazai jégen. A találkozó a második harmad elején dőlt el, amikor a Bolts két perc alatt kétszer mattolta a Canes védelmét.

Gólzáporos meccsen verte hosszabbítás után 6-5-re a Pittsburgh a Detroitot. A Red Wings négyszer is egyenlített, utoljára két perccel a rendes játékidő befejezése előtt, az összesen négy ponttal záró Gustav Nyquist góljával. A ráadásban már ő sem segíthetett, Justin Schultz gólja a bajnok győzelmét jelentette. A Pensben Jake Guentzel egy gól mellett négyet előkészített, közte a győztes találatot.

A Rangers hosszabbítás után győzött 4-3-ra a Devils ellen a három gólpasszt kiosztó Kevin Shattenkirk vezetésével. A New Jersey háromszor is egyenlített a rendes játékidőben, a ráadásban azonban már nem volt erre lehetősége a frissen draftolt Filip Chytil gólja után.

shattenkirk3

Minden harmad 2-0-val ért véget a Montreal?Washingtonon. Az elsőt és a harmadikat a fővárosiak nyerték ilyen arányban, a másodikat a Habs. A meccs legjobbja az egy góllal és két assziszttal záró Jevgenyij Kuznyecov volt.

Két meccset is játszott egymással az Islanders és a Flyers, az elsőt a New York-iak nyerték 3-2-arányban, a másodikat a Philadelphia hosszabbítás után. Az elsőn Andrew Ladd döntött, a center három perccel a befejezés előtt szerezte a győztes gólt emberelőnyben. A másodikon Shayne Gostisbehere talált be a hosszabbításban, az idei draft második választottjának, Nolan Patricknak az átadásából.

A nap utolsó hosszabbítását a 3-2-re végződött Blues?Jackets meccs hozta, itt a hazaiak örülhettek az egy pontnak. A meccs hőse a duplázó Vlagyimir Taraszenko volt, aki az első és az utolsó gólt szerezte, mindkettőt emberelőnyben.

Harmadik meccsét is simán nyerte az Edmonton, ezúttal a Winnipeg otthonában. A Jets hiába vezetett egy harmad után, az Oilers könnyedén fordított a három-három pontot szerző Jussi Jokinen, Ryan Nugent-Hopkins páros vezérletével.

A Vancouver a hatodik percben már kétgólos hátrányban volt Calgaryban, ennek ellenére 5-3-as győzelemmel távozott a jégről. A Canucks legjobbja Jalen Chatfield és Brock Boeser voltak, előbbi a három ponttal zárt, utóbbi a negyedik gólját ütötte.

Clayton Keller és Christian Fischer vezetésével simán hozta a a meccset az Arizona Anaheimben. Az 5-1-es Coyotes sikeréből mindkét játékos két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum