Stanley-győztes kanadai az Avtomobilisztban

 

A jekatyerinburgiak erős légiósokkal vágnak neki az új szezonnak.

Az elmúlt napok KHL-es átigazolásai közül messze kiemelkedik az Avtomobiliszt új játékosa. Dwight King 2012-ben és 2014-ben is Stanley Kupát nyert a Los Angelesszel, ám csapata az elmúlt szezonban a Montrealhoz cserélte, ahol 23 meccsen csak egy gólig jutott. A Canadiens nem hosszabbított vele szerződést, King a jekatyerinburgiakhoz igazolt. Új csapatában valószínűleg honfitársaival játszhat egy csatársorban, hiszen szintén az Avtomobiliszt játékosa a Team Canadában remekelő Taylor Beck és az évek óta KHL-es Francis Paré.

A cseh Marek Mazanec nem tudott stabil kapussá válni a Nashville-nél, ezért négy év után visszatér Európába, a Slovan hálóőre lesz. Szintén a pozsonyiakhoz igazolt a Medvescak korábbi csatára, a kanadai Colby GenowayJeff Taffe, a Slovan házi gól- és pontkirálya viszont távozik az együttestől, a svájci Ambri-Piottánál folytatja.

Két amerikai érkezett a KHL-be, William Wrenn a Dinamo Riga hátvédje lesz,  Jeremy Morin a Jugrában bizonyíthatja, helye van-e az Egyesült Államok olimpiai csapatában. A finn Jonas Enlund az elmúlt két évben négy csapatban játszott, most visszatér ahhoz a Szibirhez, ahol már öt szezont lehúzott korábban.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 7., kedd
FEL 18:00 KOSMIS 
augusztus 10., péntek
FEL   CRADAB 
FEL 18:00 NITAVS 
augusztus 11., szombat
FEL   CRADAB 
augusztus 14., kedd
FEL   NTAAVS 
FEL 17:30 TREUTE 
FEL 18:00 MACVIC 
augusztus 15., szerda
FEL 17:00 KMHLVC 
FEL 17:30 MCHMIS 
Partnerünk