Volt jegye, mégis lemaradt a Stanley Kupa-döntőről

 

A Predators-fanatikus öt héttel a meccsek után nyitotta ki Twitter-fiókját, akkor bukkant rá a jó hírre. A csapat kompenzál.

Andrew Fudge él-hal a jégkorongért és a Nashville Predatorsért, a csapat megalakulása, vagyis 1997 óta. Alig várta már a pillanatot, amikor életében először láthatja kedvenceit a döntőben. Igen ám, de az óriási őrület közepette az egekig szöktek a jegyárak, a feketepiacon a legolcsóbb belépő is 1100 dollárt kóstált. Összehasonlításul, egy tennessee-i szurkoló még akkor is jobban járt volna, ha elrepül Pittsburghbe, megveszi a jegyet, kivesz egy szobát, és másnap hazarepül.

Ilyen körülmények között minden vékonyabb pénztárcájú szurkoló aktívan részt vett a csapat marketingrészlegének különböző akcióiban. Az egyik ilyen során egy ismert benzinkúthálózat mellett készült fotót kellett beküldeni, cserébe jegyeket sorsoltak ki.

afudge

Fudge a negyedik és a hatodik meccs előtt is így tett, de nem igazán hitt a szerencséjében, és ez lett a veszte. A döntő utolsó, hatodik meccsére ugyanis nyert két jegyet, azonban mivel nem volt megrögzött közösségimédia-felhasználó, csak öt hét után nyitotta meg Twitter-fiókját. Ahol levél várta, melyben közölték vele a jó hírt, és egyben tájékoztatták a jegyek átvételének pontos körülményeiről:

tickets

Miután balfékségét nem tudta magában tartani, így most leginkább azon gondolkodhat, hogy vele vagy rajta nevet a világ. A Preds marketingcsapata ugyanakkor a nehéz helyzetben sem hagyta cserben, máris meghívta őt és egy vendégét az október 10-ei hazai szezonnyitóra, ahol a Philadelphiával játszanak a fiúk. A meccs előtt sor kerül a csapat történetének első zászlófelvonására is, a Nyugati Konferencia nyerteseként tehát újabb történelmi pillanatok átélése előtt állnak a szurkolók. Külön szerencse, hogy Fudge-nak ehhez már nem kell Twittert olvasnia, az internet tele van a hírrel, miszerint kétszemélyes meghívót kapott.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum