Sikerre éhes MOL Liga-csapatot ígérnek a bécsiek

 

Christian Dolezal szakmai igazgató szerint egy koronggal sikerült két gólt lőniük egyszerre.

A Vienna Capitalsnak sikerült egy nagyon fontos lépést megtennie ahhoz, hogy az utánpótlás és proficsapat közötti távolságot áthidalja ? áll a csapat honlapján olvasható cikkben. Úgy fogalmaznak: a következő, 2017/18-as idénytől második csapatukkal részt vesznek a magyar bázisú bajnokságban. A sikeres bemutatkozás után ? írják ? megkapták a zöld lámpát, hivatalosan is felvették őket a ligába.

“Két koronggal lőttünk gólt egyszerre ? nyilatkozta Christian Dolezal, az utánpótlás szakmai igazgatója. ? A MOL Ligában minden ellenfelünk igazi proficsapat. Így tehát azoknak a fiatal játékosainknak, akik kitűntek az U20-as Silver Capitals csapatunkban, magasabb színvonalon tudunk további fejlődési lehetőséget nyújtani, közelítve őket az EBEL-csapatunk szintjéhez. Másfelől a MOL Liga a körültekintően szervezett programja révén kisebb távolságokat és megerőltetést kínál nekünk, ezzel együtt elegendő időt a regenerálódásra.”

Caps_MOL-5492c6e7

A MOL Liga csapatot az EBEL-csapat, valamint a Silver Capitals néven versenyző U20-as, U18-as és U16-os utánpótláscsapatok mellett rakják össze. “Idősebb utánpótlás-játékosaink már készen állnak arra, hogy igazi férfiak ellen versenyezzenek ? mondja erről Dolezal. ? Csak így tudnak tovább fejlődni. A MOL Liga első három csapata egészen biztosan az EBEL szintjén áll. Sikerre éhes csapatot akarunk a MOL Ligába nevezni, versenyképes kerettel.”

A Vienna Capitals már megkezdte a felkészülést a MOL Ligára. Azt mondják, a megfelelő időben a keret összetételéről, illetve a szakvezetésről is informálják majd a közvéleményt.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum