John Scott szerint Subban egy szemét a jégen

   

Annyival árnyalta a kijelentését később, hogy nincs ebben semmi személyes, ő mindenkit utált, aki ellen játszott.

A lavina az ESPN hétvégi magazinműsorával indult el, amelynek központi témája P. K. Subban volt. A műsorban megszólalt a verőemberből tavaly élő legendává és a szurkolók kedvencévé avanzsált John Scott is, aki a maga keresetlen stílusában mondta el véleményét a kiváló hátvédről: ?Nem kedvelem őt. Szerintem egy szemét a jégen. Azt gondolja, mindenki másnál jobb.?

Több se kellett a közösségi és a hivatalos médiának, a döntő első mérkőzésének napján mindkettő berobbant. A történet odáig fajult, hogy Scott később magyarázni kényszerült a bizonyítványt. A TSN rádióműsorában hétfőn elmondta, rengeteg gyűlölködő twitter-üzenetet kapott Montréalból, ahol a bekk a mai napig az egyik legnagyobb kedvenc a szurkolók között. Elsőre nem is nagyon értette, mi történt, mivel az az interjú, amiből a hétvégi műsorban bevágtak részleteket, még jóval korábban, másfél-két éve készült, és nem is tudott arról, hogy a mostani összeállításban is felhasználták.

scott_subban

A csatár így mentegetőzött tovább: ?Szóval ezt már régen mondtam. És én mindenkit utáltam, aki ellen játszottam. Semmi személyes nincs ebben P. K. ellen. Akkoriban még nem is ismertem, most, hogy már találkoztunk személyesen is, az igazat megvallva kedvelem a fickót. Nagyon jó arc a jégen kívül. A jégen azonban továbbra sem szeretem. Ez ennyire egyszerű, nem fogom ezt visszavonni. Nem szerettem ellene játszani. Nem szerettem az idétlenkedéseit. Jogodban áll nem szeretni bizonyos embereket. Az életben nem minden rózsaszín.?

Scott arról is nyíltan beszélt, hogy Subban extrovertált megnyilvánulásait nem volt mindig könnyű kezelni: ?Világklasszis játékos, a liga egyik legjobb hátvédje. Vicces srác. Látszik rajta, hogy élvezi, hogy a jégen lehet. De ellenfélként, amikor épp 5-0-s vesztésre állsz, és ő még mindig kurjongat, adja a pacsikat és csinálja az ünnepléseit, az az idegeidre megy. Az ellenfél játékosai nagyon nem szeretik az ilyesmit.?

Scott szerint az a lényeg, hogy az interjút még azelőtt adta, hogy az All Star-gálán személyesen is megismerhette volna Subbant. Egyben elnézést kért azoktól a szurkolóktól, akiket felbőszített, és megkért mindenkit, hagyja abba a gusztustalan twitter-üzenetek küldését.

John Scott a pályán mindenkivel elboldogult. Azt azonban nagyon jól felmérte, hogy a közösségi médiával szemben ő is tehetetlen.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum