Te mit töltesz a poharadba?

   

Kezdődik a Stanley Kupa-döntő közvetítéssorozata a Spíler Tv-n.

“Míg Szuper Levi már a sokadik fináléjára készül, egykori válogatott csapattársa, Szélig Viktor, valamint Léderer Ákos és én is első alkalommal tolmácsoljuk majd a jégkorongvilág leghíresebb kupájáért folytatott párharcot a magyar nézőknek ? áll Hetthéssy Zoltán riporter programajánlójában. ? A Spílerrel új rekordot állítottunk fel Magyarországon az alapszakasz során azzal, hogy 285 meccset sugároztunk az idei szezonból, valamint minden találkozó gólösszefoglalóját is megmutattuk. Reméljük, az NHL-fanatikusok elégedettek voltak a teljesítményünkkel.

A rájátszás kezdete óta is menetrend szerint, minden játéknapon adtunk élőben egy találkozót, két hete, a konferenciadöntők első meccseitől számítva pedig jobbára váltott műszakban virrasztottunk a rajongókkal, hiszen a csatornánk élő magyar kommentárral sugározta ezeket a találkozókat. A nagydöntő meccseire is újítással készülünk, innentől kezdve a teljes sorunkkal állunk fel: egy párossal a kommentátorfülkében és eggyel kifejezetten a Stanley Kupa-fináléjára átalakított stúdiónkban.

Minden meccset felvezető műsorral indítunk, a harmadok között pedig interaktív elemzésekkel jelentkezünk, tehát szeretnénk, ha ti, nézők, szurkolók is aktívan részt vennétek a döntő közvetítéseiben.

Abban mind a négyen egyetértünk, hogy ennyi tömény izgalommal még nem nagyon találkoztunk a rájátszások során, és biztosak vagyunk abban, hogy az idei hokiszezon legizgalmasabb összecsapásai következnek ? a világ legszínvonalasabb bajnokságában. Az egyetlen megosztónak ígérkező kérdés, hogy az éjszakai műszakok során ki mit tölt majd az egységes, számozott hokis bögréjébe, amit Léderer kollégától kaptunk ajándékba a sorozat kezdetekor!”

spilertvnhl

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum