Mike Hoffman élete góljait lődözi

 

Az ottawai csatár szárnyal a playoffban, egymás után lövi a szebbnél szebb gólokat.

A Pittsburgh a kiesés szélére tolta az Ottawát, a Sens a hatodik meccsen az életéért küzdött. Az ilyen kiélezett pillanatokban előlépni az egyik legnagyobb erénye bármely sportolónak. Mike Hoffman ilyen játékos: 1-1-es állásnál akkora kapuvasas gólt ütött, hogy a szurkolók füle még most is csilingel.

Nem ez volt az első szépségdíjas találata, összesen hat alkalommal volt eredményes, 11 pontnál jár a playoffban, a Boston ellen is mesterien fejezte be a szólót Karlsson félpályás passza után.

A Pens ellen a munka piszkos részéből is kivette a részét. Az ottawaiak első számú célpontja természetesen Sidney Crosby volt, aki 60 percen keresztül nagyon kemény elbánásban részesült, akár a közelben volt a korong, akár nem. Egy alkalommal Marc Methot szurkálta az ütője tollával, miközben a kispadról Hoffman locsolta a kezét.

Aki szeretne kapni egy közel sem teljes képet arról, mit kell kiállnia a világ egyik legjobb játékosának a döntő felé vezető úton, annak nem kell mást tennie, mint ide kattintania. A dolog persze nem előzmény nélküli, hiszen Crosby sem csak gólokat lő és gólpasszokat ad, de az alapszakaszban olyan keményet vágott Methot kezére, hogy gyakorlatilag lecsapta játékostársa ujjpercét.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum