Szlovák bajnokkal erősített a Villach

 

Jordan Hickmott kiváló teljesítményt nyújtott Besztercebányán. A többi EBEL-csapat is belehúz lassan.

Szlovák Extraliga-győztes csatárral erősített a Villach. A kanadai Jordan Hickmott gól/meccs átlagot hozott Besztercebányán, jelentősen hozzájárulva a bajnoki diadalhoz. A karintiai csapat emellett meghosszabbította Nico Brunner és Christian Jennes szerződését.

A Linz sem vacakol, NHL-es múltú centert igazolt. A 32 évesen első európai szezonjára készülő Jake Dowell 157 meccsen lépett pályára a világ legjobb bajnokságában, majd 2012 óta főleg az AHL-ben vitézkedett. A Black Wings közben bejelentette Gerd Kragl, Laurens Ober, David Franz és Stefan Freunschlag szerződéshosszabbítását.

A Vienna Capitals megszerezte Jerome Samsont a DEL-es Schwenninger Wild Wingstől. Samson Bartalis István csapattársa volt az előző szezonban. Hatékonyságban elmaradt a magyar válogatott csapatkapitányától, 51 meccsen 24 pontot gyűjtött. Az exvolános Aaron Brocklehurst a következő idényben is a bajnokot erősíti majd.

Martin Podesva mellett Patryk Wronka is elhagyta az Orli Znojmót. Podesva 5 szezont követően igazolt el a cseh EBEL-csapattól, a lengyel válogatott Wronka a Katowicét választotta. A Katowice komolyan gondolhatja a lengyel bajnokságot, hiszen szereztek még két válogatott jégkorongozót, Tomasz Malasinskit és Dariusz Gruszkát.

A Klagenfurt hosszabbított Thomas Hundertpfunddal és Patrick Haranddal. Előbbi 11., utóbbi 6. szezonját kezdi a rekordbajnoknál.

A Bolzano szezon közben érkezett játékosa, Joachim Ramoser már távozott is a dél-tiroli együttestől, miután sérülése miatt csak 2 mérkőzésen tudott pályára lépni. A következő szezont a német ERC Ingolstadtban kezdi.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum