Összeáll-e a Ladányi, Erdősi, Palkovics sor?

 

Mindkét csapatban legendás játékosok, egykori és mai kedvencek játszanak a magyar–székely gálán.

A barátság és az összetartozás jegyében telik hétfőn Dunaújvárosban a magyar–székely jótékonysági gálamérkőzés. A Vargyas László főszervező által első alkalommal Magyarországra hozott meccsen több korszak meghatározó játékosai és csapattársaik lépnek jégre. Van, aki a tengerentúlról érkezett – Tardi Attila –, van aki ázsiai munkahelyén vett ki szabadságot – Kozma Zoltán és Kővágó Kristóf – azért, hogy újra együtt lehessen az egykori pajtásokkal a jégen, mások két nappal az esemény előtt érkeztek haza a kijevi világbajnokságról, ahol játékosként, esetleg szakkommentátorként vettek részt.

Lesz olyan, aki már edző, de most egy csapatban szerepel jelenlegi játékosaival – Szilassy Zoltán és Benk András, Hegyi Ádám, Kiss Dániel –, testvérpárok mindkét oldalon találhatók – Kissék és Bartalisék –, a Fehérvár székely legényei pedig klubtársaik ellen szaladnak majd, miközben a Volán GM-je, Szélig Viktor is a jégen lesz.

img_3837

A jegyek kiválóan fogynak elővételben, jó esély van arra, hogy telt ház közelébe érjen a gála, de a helyszínen is lehet még jegyeket vásárolni. A hírek szerint már csak állóhelyekre, ahová 1000 forint az egységár. Két órával a meccs kezdete előtt, 16 órakor nyitnak a pénztárak hétfőn Dunaújvárosban.

Amiről még nem volt szó: tombola is lesz a mérkőzésen. Az 500 forintos tombolaszelvényeket önkéntesek is árulják majd – tőlük meccsjegy is vásárolható –, akik a jégcsarnok udvarára szervezett szabadtéri programok közben is feltűnnek. Ez a plusz bevétel is a jótékonysági célra megy, Böjte Csaba alapítványa javára.

A meccs 18 órakor kezdődik Dunaújvárosban.

Végezetül megmutatjuk a két csapat legfrissebb játékosnévsorát:

Magyar csapat: Ladányi Balázs, Szélig Viktor, Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Tokaji Viktor, Horváth András, Pozsgai Tamás, Lencsés Tamás, Hegyi Ádám, Kiss Dániel, Azari Zsolt, Tardi Attila, Kővágó Kristóf, Erdősi Péter, Szilassy Zoltán, Kóger Dániel, Benk András, Kiss Ákos, Magosi Bálint, Vas János, Mestyán István, Somogyi Balázs, Borbás Gergely.
Kapusok: Kozma Zoltán, Rajna Miklós, Szuper Levente.

Székely csapat: Bartalis István, Becze Tihamér, Bartalis Balázs, Reisz Áron, Sárpátki Tamás, Antal Zsombor, Góga Attila, Antal Zsombor, Moldován Ervin, Nagy Csaba, Daradics Csaba, Kozma Zsolt, Csata Csaba, Csiki Csaba, Petres Tivadar, Borsos Attila, Baróti Zsolt.
Kapusok: Molnár Szabolcs, Ruczuj Gellért, Szakács Szabolcs.

img_3740

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
január 21., csütörtök
EL 14:30 FTCVAS 5-3VÉGE
EL 18:00 MACGYE 5-4 HVÉGE
EL 18:00 UTESCC 2-7VÉGE
EL 20:00 DEBBRA 1-2 BVÉGE
január 22., péntek
EXL 18:00 MISDUM 0-4VÉGE
január 23., szombat
EL 17:00 DABVAS 2-7VÉGE
EL 17:30 TITUTE 5-10VÉGE
EL 18:30 DEBSCC 4-3VÉGE
január 24., vasárnap
EXL 17:00 POPMIS 5-3VÉGE
január 25., hétfő
KHL 17:30 JOKAVG 
    • SPORT 2
EL 20:00 DEBFTC 3-6VÉGE
január 27., szerda
EL 17:30 SCCVAS 
január 28., csütörtök
EL 17:30 BRADEB 
EL 17:30 GYEMAC 
EL 17:30 SCCVAS 
EL 18:00 DABTIT 
EL 18:30 UTEFTC 
    • M4 SPORT
Partnerünk
Archívum