Összeáll-e a Ladányi, Erdősi, Palkovics sor?

 

Mindkét csapatban legendás játékosok, egykori és mai kedvencek játszanak a magyar?székely gálán.

A barátság és az összetartozás jegyében telik hétfőn Dunaújvárosban a magyar?székely jótékonysági gálamérkőzés. A Vargyas László főszervező által első alkalommal Magyarországra hozott meccsen több korszak meghatározó játékosai és csapattársaik lépnek jégre. Van, aki a tengerentúlról érkezett ? Tardi Attila ?, van aki ázsiai munkahelyén vett ki szabadságot ? Kozma Zoltán és Kővágó Kristóf ? azért, hogy újra együtt lehessen az egykori pajtásokkal a jégen, mások két nappal az esemény előtt érkeztek haza a kijevi világbajnokságról, ahol játékosként, esetleg szakkommentátorként vettek részt.

Lesz olyan, aki már edző, de most egy csapatban szerepel jelenlegi játékosaival ? Szilassy Zoltán és Benk András, Hegyi Ádám, Kiss Dániel ?, testvérpárok mindkét oldalon találhatók ? Kissék és Bartalisék ?, a Fehérvár székely legényei pedig klubtársaik ellen szaladnak majd, miközben a Volán GM-je, Szélig Viktor is a jégen lesz.

img_3837

A jegyek kiválóan fogynak elővételben, jó esély van arra, hogy telt ház közelébe érjen a gála, de a helyszínen is lehet még jegyeket vásárolni. A hírek szerint már csak állóhelyekre, ahová 1000 forint az egységár. Két órával a meccs kezdete előtt, 16 órakor nyitnak a pénztárak hétfőn Dunaújvárosban.

Amiről még nem volt szó: tombola is lesz a mérkőzésen. Az 500 forintos tombolaszelvényeket önkéntesek is árulják majd ? tőlük meccsjegy is vásárolható ?, akik a jégcsarnok udvarára szervezett szabadtéri programok közben is feltűnnek. Ez a plusz bevétel is a jótékonysági célra megy, Böjte Csaba alapítványa javára.

A meccs 18 órakor kezdődik Dunaújvárosban.

Végezetül megmutatjuk a két csapat legfrissebb játékosnévsorát:

Magyar csapat: Ladányi Balázs, Szélig Viktor, Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Tokaji Viktor, Horváth András, Pozsgai Tamás, Lencsés Tamás, Hegyi Ádám, Kiss Dániel, Azari Zsolt, Tardi Attila, Kővágó Kristóf, Erdősi Péter, Szilassy Zoltán, Kóger Dániel, Benk András, Kiss Ákos, Magosi Bálint, Vas János, Mestyán István, Somogyi Balázs, Borbás Gergely.
Kapusok: Kozma Zoltán, Rajna Miklós, Szuper Levente.

Székely csapat: Bartalis István, Becze Tihamér, Bartalis Balázs, Reisz Áron, Sárpátki Tamás, Antal Zsombor, Góga Attila, Antal Zsombor, Moldován Ervin, Nagy Csaba, Daradics Csaba, Kozma Zsolt, Csata Csaba, Csiki Csaba, Petres Tivadar, Borsos Attila, Baróti Zsolt.
Kapusok: Molnár Szabolcs, Ruczuj Gellért, Szakács Szabolcs.

img_3740

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum