Jövőre is a Fradiban játszik a Fradi legjobbja

   

A kétszeres házi pontkirály Jereme Tendler egy újabb szezont írt alá a zöld-fehérekkel.

Hogy Greg Lindqvist vezetőedző szerződéshosszabbítása volt a fontosabb, vagy az utóbbi két bajnokság legjobb Fradi-támadójáé még nagyobb súllyal esik-e a latba, nem kell eldöntenünk. A lényeg az, hogy mindketten rengeteget tettek hozzá ahhoz, hogy 2015/16-ban hosszú szünet után érje el ismét a rájátszást a Ferencváros a MOL Ligában, majd az idén nem pusztán megismételje ezt a teljesítményt, hanem a negyeddöntőben hatalmas csatára, hétmeccses sorozatra kényszerítse a címvédő és alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvéket is.

A kanadai Jereme Tendler ? aki korábban a brit elitligában is pont/meccs felett teljesített rendszerint ? mindebből első nekifutásra 29+24-gyel vette ki a részét, másodjára pedig nem csupán csapata legeredményesebbje volt, hanem a MOL Liga-alapszakasz összesített tabelláján is bekerült a legjobb 5 támadó közé. 39 meccsen 34 gólt lőtt, emellé 26 gólpasszt is jegyzett, majd a miskolciak elleni szériában csinált még 2+2-t ráadásképp.

Nem csoda, hogy a rekordbajnok meg akarta tartani őt. Hudák Gábor, a szakosztály szakmai igazgatója így nyilatkozott erről a klub honlapjának: ?Elkezdtük a csapatépítést, igyekszünk megtartani a legnagyobb értékeinket, és melléjük igazolni olyan játékosokat, akik a segítségünkre lehetnek abban, hogy az új szezonban az ideinél is jobb eredményt érhessünk el.?

Greg Lindqvist vezetőedző így: ?Jereme a házi pontkirályunk, kulcsszerepet játszott a csapat 2016/17-es menetelésében is, nagyon fontos játékosunk. Az a célunk, hogy minél hamarabb összeálljon az az ütőképes keret, amelyikkel szembenézhetünk a jövő kihívásaival. Most megtettük az első lépést az ehhez vezető úton.?

Természetesen magát Tendlert is megszólaltatták: ?Izgatottan várom a folytatást. Úgy érzem, nagyon jó idényünk lesz. Ez lesz a harmadik szezonom a Fradiban, az előző kettő nagyon jól sikerült. Különösen a legutóbbi, amikor a balszerencsés sérüléshullám ellenére végül a rájátszásban a későbbi bajnok ellen egy nagyon kiélezett és izgalmas hétmeccses párharcot tudtunk játszani. Azt hiszem, ez jó kiindulási alap, és ennél csak jobbak leszünk. Sok jó magyar játékosunk van, akik tapasztalt légiósokkal egészülnek ki. Én és a családom is nagyon jól érezzük magunkat Budapesten, szóval, várom már, hogy újra a Fradiért küzdhessek!?

A vonatkozó cikkből kiderült, hogy a támadó és családja itteni mindennapjairól korábban filmet forgattak a zöld-fehérek, ezt ide kattintva nézhetik meg az érdeklődők.

Tendler FTC 2016_17

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR INFO
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum