A MAC Budapest reagált a kritikákra

   

Hétfőtől változásokat vezetünk be ? írták ki a közösségi oldalukra.

A szurkolók mellett többek között mi is szóvá tettük azokat a hiányosságokat, amelyek a nézőket bosszantották a MOL Liga-döntő második meccsén a Tüskecsarnokban. A MAC vasárnap délután publikált közleményét idézzük az alábbiakban:

“Kedves Tüskecsarnokba kilátogató szurkolók!

A MOL Liga-döntő első hazai mérkőzését követően több észrevétel érkezett hozzánk a rendezéssel kapcsolatban. Ezért a következő hazai mérkőzéstől a következő körülményeken tudunk módosítani:

A hétfői mérkőzésen a kötelező biztonsági kordonokon kívül ? a két szurkolótábor elkülönítését szabály írja elő ? más kordon nem lesz. Az első két sor eddig balesetveszély és a korlátozott látási körülmények miatt volt lezárva, ezt mostantól saját felelősségre lehet igénybe venni.

A dohányzásra korábban kijelölt helyet bővítjük, és dohányzásra a létesítményen kívül bárhol lehetőségük lesz, de akik nem a kijelölt helyet veszik igénybe, azokat a csarnokba visszatérve újra ellenőrizni fogják a biztonságiak, mint a beléptetésnél.

Egyeztettünk a büfét üzemeltető cég tulajdonosával, ígéretet kaptunk arra, hogy a hétfői mérkőzésen eggyel több büfé áll majd a szurkolók rendelkezésére.

A MAC Budapest eddig is mindent megtett és a jövőben is nagy figyelmet fordít a szurkolók minél színvonalasabb kiszolgálására. Vannak dolgok, amiken rövid idő alatt tudunk változtatni, és vannak olyanok, amelyekre nincs lehetőségünk ? például sajnos hétfőn sem tudunk több mosdót megnyitni rajtunk kívülálló technikai okok miatt.

Bízunk megértésükben és reméljük, értékelik igyekezetünket. Hisszük, hogy a Tüskecsarnok továbbra is Magyarország legszebb jégcsarnoka, ahová örömmel jönnek jégkorongmeccset nézni a MAC Budapest és az aktuális vendégcsapat szurkolói is.”

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum