Kucserov egy harmad alatt mesterhármast lőtt

 

Ráadásul mindhárom gólját előnyben szerezte. Radulov négy pontot termelt, Shattenkirk Washingtonban, Boyle Torontóban.

Nyikita Kucserov jutalomjátékát hozta a Tampa Bay?Ottawa mérkőzés. A Senators hiába vezetett húsz perc játék után, a Bolts a második periódusban négyet ütött, amiből Kucserov hármat vállalt magára, mindhármat létszámfölényben, Jonathan Drouin átadásaiból. Az ellenállhatatlanul játszó orosz szélső a befejező harmadban még egy gólpasszt is kiosztott, így négy ponttal zárta az estét.

kucherov

A New Jersey hiába vezetett az utolsó harmadban kétszer is két góllal, hosszabbításban alulmaradt a Montreallal szemben és zsinórban negyedik vereségét könyvelhette el. A Canadiens feltámadását Alekszandr Radulov és Max Pacioretty vezényelte, a rendes játékidőben az orosz center egyet lőtt és kettőt előkészített, a Habs kapitánya pedig duplázott és 53 másodperccel a befejezés előtt kiharcolta a ráadást. A lendületbe jövő Montreal a hirtelen halál 3. percében a győztes gólt is megszerezte, amit Alex Galchenyuk lőtt, természetesen Radulov gólpasszából.

A Minnesota négyszer volt hátrányban a Los Angeles ellen hazai jégen, a legfontosabb pillanatban, a hosszabbításban viszont megszerezte a vezetést és ezzel együtt a győzelmet. A Kingsben három játékos is góllal és gólpasszal zárt, közöttük Marián Gáborík is, aki negyedszer szerezte meg a vezetést a vendégeknek a harmadik harmad elején. A Wild legjobbja a ráadást kiharcoló Jason Zucker és a hirtelen halál 12. másodpercében döntő Mikael Granlund voltak.

Az átigazolási határidő közeledtével egyre komolyabb játékoscseréket hajtottak végre a menedzserek. A nap üzletét a Washington kötötte, amely most vagy soha üzemmódba kapcsolt és megszerezte a hátvéd Kevin Shattenkirk játékjogát a Bluestól. A Caps egy idei első és egy jövő évi második körös draftjogot, valamint Zach Sanfordot küldte St. Louisba. A St. Louis bekkje nem fogadta el a csapat 6 évre szóló 42 millió dolláros szerződését, így biztos, hogy a 28 hátvéd a szabadügynök piac egyik legkeresettebb játékosa lesz.

Cserélt az Ottawa és a Vancouver is, a kanadai fővárosba Alexandre Burrows, a nyugati partra a Jonathan Dahlen költözött. A Montreal megszerezte a Dallastól Jordie Bennt, akiért Greg Paterynt és egy 2017-es negyedik körös választást adott. A Toronto sem aprózta el, a Tampából megszerezte Brian Boyle-t, akiért Byron Froese-t és egy első körös választást adott. Boyle hatalmas lökést adhat a fiatalokkal teletűzdelt Leafsnek, a rutinos center ugyanis az elmúlt hat évben kereken 100 playoffmérkőzést játszott, ez pedig a legtöbb az egész ligát figyelembe véve az elmúlt hat évben.

NHL, 2017. február 27.

New Jersey?Montreal 3-4 h.
G.: Palmieri, Moore, Zajac ill. Pacioretty (2), Radulov, Galchenyuk

Tampa Bay?Ottawa 5-1
G.: Kucserov (3), Point, Coburn ill. Turris

Minnesota?Los Angeles 5-4 h.
G.: Niederreiter, Schroeder, White, Zucker, Granlund ill. Shore, Pearson, Muzzin

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum