Kaszkov 2, Hüffner 1 mérkőzést hagy ki

   

Hétfőn kettővel kevesebb játékosra számíthatnak a Dunaújvárosi Acélbikák.

“A MOL Liga Fegyelmi Bizottsága megvizsgálta a MOL 231 (UTE?Dunaújvárosi Acélbikák) mérkőzés 49. percében történt esetet, amelynek során Benk András (UTE) 5+20 perces büntetést (ROUGH ? durva játék, GA-MI ? végleges fegyelmi büntetés), és Hüffner Adrián (Dunaújvárosi Acélbikák) 5+20 perces büntetést (ROUGH ? durva játék, GA-MI ? végleges fegyelmi büntetés) kapott. A Fegyelmi Bizottság az alábbiakat állapította meg:

Hüffner Adrián (Dunaújvárosi Acélbikák) a mérkőzés 49. percében Martin Frolíkot (UTE) fejen ütötte, verekedést kezdeményezett. Ezt követően BENK András (UTE) a Dunaújvárosi Acélbikák játékosával dulakodásba, verekedésbe keveredett.

IIHF-szabálykönyv, 158. SZABÁLY ? DURVA JÁTÉK

DEFINÍCIÓ: A játékos, aki lökdösi vagy megüti ellenfelét a játék menete során A játékost, aki dulakodik az ellenfelével, kisbüntetéssel, dupla kisbüntetéssel vagy nagybüntetéssel és automatikus végleges fegyelmi büntetéssel kell sújtani. A játékost, aki huzamosan megsérti a durva játék szabályait, a verekedésre vonatkozó szabályok alapján kell büntetni.

IIHF-szabálykönyv, 141. SZABÁLY ? VEREKEDÉS

DEFINÍCIÓ: Egy játékos, aki megüti ellenfelét a játék során, a sípszó után vagy a normál játékmenet alatti, elhúzódó, a játékosok közötti dulakodás során. A játékost, aki verekedést kezdeményez, végleges kiállítással kell sújtani.

A Fegyelmi Bizottság Benk András esetében a játékvezetők által a pályán kiszabott büntetést helybenhagyja, a játékossal szemben szankciót nem alkalmaz.

A Fegyelmi Bizottság verekedés kezdeményezéséért Hüffner Adriánt 1 MOL Liga-mérkőzésről eltiltja.

A játékos a büntetését a soron következő MOL Liga-mérkőzésen tölti le.”

“A MOL Liga Fegyelmi Bizottsága megvizsgálta a MOL 231 (UTE?Dunaújvárosi Acélbikák) mérkőzés 49. percében történt esetet, amelynek során Danyil Kaszkov (Dunaújvárosi Acélbikák) 25 perces büntetést (ABUSE ? hivatalos személyek megsértése) kapott. A Fegyelmi Bizottság az alábbiakat állapította meg:

Danyil Kaszkov (Dunaújvárosi Acélbikák) a mérkőzés 49. percében a büntetőpadon kisbüntetését töltötte. A pályán történő verekedést látva a büntetőpad ajtaját ki akarta nyitni, a pályára akart menni. Eközben a büntetőpad felelőst meglökte.

IIHF-szabálykönyv, 116. SZABÁLY ? HIVATALOS SZEMÉLYEK SÉRTEGETÉSE

DEFINÍCIÓ: Egy játékos vagy csapat hivatalos személy arra irányuló kísérlete, hogy megfossza a játékvezetőt a tekintélyétől, megalázza vagy megsértse a játékvezetőt, hogy megkérdőjelezze a játékvezető tisztességét vagy alkalmasságát, vagy tettlegesen lépjen fel egy játékvezetővel szemben.

Végleges kiállítás ? A játékos vagy csapat hivatalos személy, aki bármilyen módon fizikai kontaktusba kerül a játékvezetővel, és ez káros a mérkőzés szempontjából.

A Fegyelmi Bizottság ugyanazon mérkőzés hivatalos személynek tekinti a jégen és a jégen kívül feladatot ellátó hivatalos személyeket.

A MOL Liga Fegyelmi Bizottsága továbbra is szigorú szankciókkal fogja büntetni azon résztvevőket, akik a játékvezetők vagy hivatalos személyek tisztességét megkérdőjelezik, fenyegetőleg lépnek fel ellenük, vagy bármilyen fizikai kontaktusba lépnek velük.

A Fegyelmi Bizottság ezek miatt Danyil Kaszkovot, a Dunaújvárosi Acélbikák játékosát 1 MOL Liga-mérkőzésről eltiltja.

A játékos részére a mérkőzés folyamán végleges kiállítás (MATCH) büntetést szabtak ki a játékvezetők.

IIHF-szabálykönyv, 110. SZABÁLY ? BÜNTETÉSEK IDŐTARTAMA ? VÉGLEGES KIÁLLÍTÁS

A végleges kiállítás automatikusan legalább egy mérkőzésről való eltiltást von maga után. Danyil Kaszkov a fenti szabály értelmében plusz 1 mérkőzés automatikus eltiltást kap csapata soron következő mérkőzéséről.

A játékos a büntetését a soron következő MOL Liga-mérkőzéseken tölti le.”

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum