Az a cél, hogy legyen magyar szektor Kijevben

   

Az ukrán szervezők támogatják a kezdeményezést, azt mondják, nagy szeretettel várnak bennünket.

Azok után, hogy lezajlott a vb-prezentáció, és megkezdődött a jegyárusítás a 2017. április 22?28. esedékes divízió 1/A-s tornára ? erről időközben az IIHF honlapja is hírt adott ?, a magyar szövetség felvette a kapcsolatot az ukrán partnerszervezettel. A cél az, hogy válogatottunk szurkolói lehetőleg csomagban jussanak hozzá az ugyanabba a szektorba szóló jegyekre, minden mérkőzésünkre. Ennek a lelátórésznek a kiválasztása folyamatban van.

Blogunk megkereste Szerhij Kiricsenkót, az ukrán szövetség sajtófőnökét, aki készséggel válaszolt kérdéseinkre. Elmondta, az utóbbi évek, a krakkói és a szentpétervári vb-k tapasztalatai alapján ők is arra számítanak, hogy több száz fős ? vagy akár ezres nagyságrendű ? magyar drukkersereg kíséri el kedvenceit Kijevbe. Az ukrán fél maximálisan nyitott arra, hogy ezt a tömeget minden tekintetben kiszolgálja. Ennek érdekében a magyar szövetséggel kötendő megállapodás keretében egy kijelölt szektort bocsáthatnak rendelkezésünkre.

kijev vb jegytukor

Kiricsenko megjegyezte, a jegyek elvben számunkra sem fognak többe kerülni, mint azok, amelyeket ez ideig az online értékesítés keretében 50?80 hrivnyás ? kb. 500?800 forintos áron ? megnyitottak, igaz, a torna időpontjának közeledtével bizonyára lesz emelés. A sajtófőnök szerint akár abban is segíthetnek, hogy bizonyos szálláshelyekkel együttműködve csoportos kedvezményeket biztosítsanak a magyaroknak.

Feltettük azt a kérdést is, hogy egészen bizonyos-e, hogy minden akadály elhárult a kijevi rendezés elől, hiszen az eurovíziós dalfesztivál ügye még nem zárult le, miközben az IIHF felkérte Innsbruckot, hogy tartalék rendezőként maradjon készenlétben. Mindenki bátran megvásárolhatja a repülő- vagy vonatjegyét? ? firtattuk. Kiricsenko erre azt válaszolta, hogy a Palac Szportuval minden szerződést megkötöttek, a rendezés elől az összes akadály elhárult, a világbajnokságra garantáltan az ukrán fővárosban kerül sor. Az esemény kedvenc sportunk igazi ünnepe lesz, fogalmazott.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum