Jesse Dudas hamarosan kezdheti a rehabilitációt

   

Finnországban játszó légiósunk néhány napot itthon töltött. Még nem tudja, hogy pontosan mikor térhet vissza a jégre.

A 12-szeres magyar válogatott hátvéd két miskolci szezont követően nyáron igazolt a finn élvonalba, ahol mindössze egy BL-mérkőzést játszott a TPS Turku színeiben, amelyen súlyos sérülést szenvedett. Hónapokra kidőlt, ami miatt nagyon nehéz helyzetbe kerülhet klubcsapatában, ahová jövő nyárig szól a szerződése. A TPS nem megy rosszul a bajnokságban, jelenleg a 8. helyen áll, mindössze 5 ponttal lemaradva a 2.-tól. Komoly kérdés, hogy ha Dudas fel is épül a szezon második felében, a rájátszás előtt hogyan sikerül beilleszkednie a csapatba. Szeptemberben a műtét idején hat hónapos kihagyást jósoltak az orvosok, de a bekk bízik a gyorsabb visszatérésben. Ez világbajnoki szereplésének esélyét is jelentős mértékben javítaná, hiszen lényeges, hogy hány tétmérkőzést tud játszani a vb-felkészülésig.

Dudas HUNAUT 3

Fotó: Mudra László (MJSZ/jkb.hu)

“A gyógyulásom jól halad ? mondta el a Jégkorongblognak Jesse Dudas. ? Egyelőre nem végezhetek túl sok munkát, meg kell várnom, hogy a fémeket kivegyék a vállamból. Ez ebben a hónapban megtörténik, utána kezdődhet az igazi rehabilitáció. A nemzetközi szünetben múlt csütörtökön érkeztem Budapestre, és vasárnap, a Dél-Koreával játszott meccs után utaztam vissza. Közben elugrottam Miskolcra és Debrecenbe is. Mindkét helyen régi barátokkal találkoztam, Miskolcon a kedvenc éttermünkben ebédeltünk, Debrecenben pedig az éppen most odaszerződött Jason Morgannel beszélgettem kicsit.” Посмотрев вместе с парнем очень интересный фильм, девка стала намекать ему на секс

A 28 éves hátvédnek komoly tervei vannak: “Keveset játszhattam idén a sérüléseim miatt, de bízom abban, hogy a gyógyulásom jól fog haladni, és a játékom is újra jó lesz, ha ismét jégre léphetek. Meg kell adni a kellő időt ahhoz, hogy újra belelendüljek a meccsekbe. Sok különmunkát fogok végezni, amint lehetőségem lesz rá, mert mindenképpen azt akarom, hogy legalább olyan jól menjen a játék, mint a sérülésem előtt. Vagy még jobban. Az idő eldönti, hogy ehhez pontosan mit is kell tennem. Egyelőre nem játszhatok, a legfontosabb célom, hogy ismét egészséges legyek.

Egy biztos: szerződésem van a TPS Turkuval, szeretnék mindenképpen ott visszatérni a jégre.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum