Villogtak az Anaheim speciális egységei

   

Hármat előnyből, kettőt hátrányból szereztek a Ducks-játékosok. Két kanadai csapat az NHL-tabella élén, régen volt ilyen.

Kétgólos hátrányból győzött a Rangers a Bruins ellen a Gardenben. A Boston már a 10. másodpercben előnybe került, sőt az első szünetre megduplázta a különbséget. Vigneault mester azonban rendezte a sorokat, aminek eredményeként a folytatásában csak a Rangers volt a jégen. A New York-iak 14 perc alatt öt gólt szereztek, amiből Brandon Pirri két góllal, közte a győztes találattal vette ki a részét. A Rangers zsinórban a harmadik győzelmét szerezte, a Bruins viszont egymás után harmadszor kapott ki.

Tovább tart a Montreal lendülete, amely újabb sikerével megtartotta első helyét az NHL-tabella élén. A Canadiens az Islanders otthonából hozta el a pontokat a kétpontos, nyáron megszerzett Shea Weber vezetésével. Az Islanders kétszer még egyenlített, ám a sztárhátvéd bombagóljára már nem tudott válaszolni, ami három perccel a befejezés előtt született emberelőnyből. A Weber-Subban csere nyertese egynlőre egyértelműen a kanadai csapat.

weber

Tapad a Montrealra az Edmonton, az Oilers hazai pályán győzte le simán a Washingtont és csak egy pont a hátránya a rekordbajnok mögött. A tavalyi alapszakaszgyőztes ellen Benoit Pouliot duplázott, Connor McDavid két gólpasszt adott, Cam Talbot pedig 34 lövést fogott. McDavid 11 ponttal, Talbot 6 győzelemmel vezeti az NHL idevágó táblázatát. Az Edmonton az első hét meccsen 12 pontot szerzett, utóljára 1985-ben kezdte ilyen jó a szezont a gárda még a Gretzky-érában.

Összesen öt gólt szerezve gáláztak az anaheimi speciális egységek a Nashville ellen. A Ducks az első harmadban még csak egy gólt szerzett előnyből, a második játékrészben viszont öt gólt ütött, amiből kettőt-kettőt szerzett fórból és hátrányból. A Nashville a féltucat bekapott találat után a harmadik harmad közepén szerezte a becsületgólját. A meccs legjobbja Jakob Silfverberg volt, aki mindkét csapatrész tagjaként bevette a Predators kapuját.

NHL, 2016. október 26.

NY Islanders?Montreal 2-3
G.: Tavares, Seidenberg ill. Byron, Danault, Weber

NY Rangers?Boston 5-2
G.: Pirri (2), Nash, Hayes, Vesey ill. Pastrnák, Czarnik

Edmonton?Washington 4-1
G.: Pouliot (2), Maroon, Lucic ill. Ovecskin

Anaheim?Nashville 6-1
G.: Silfverberg (2), Ritchie, Perry, Cogliano, Kesler ill. Wilson

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum