Nemcsak az Adidas készíti majd az NHL mezeit

 

A német spotkonszern mellett a Fanatics is gyárthat majd felsőket. De csak másolatokat.

Az Adidas mindenkit meglepett azzal, hogy tavaly megnyerte az NHL-felszerelésekre kiírt pályázatát. A német cég 2017-től kezdődően hét évig látja majd el a csapatokat, de addig sem ül ölbe tett kézzel, komoly kampányba fogott annak érdekében, hogy minél kelendőbbek legyenek a termékei. Reklámarcnak megszerezte magának először Connor McDavidet, majd Sidney Crosbyt, sőt a szeptemberi Világkupára már mind a nyolc válogatottat felöltöztette.

Az NHL és az Adidas megállapodása azonban most fordulatot vett. A Herzogenaurachban székelő cég ugyanis csak az úgynevezett authentic mezeket fogja gyártani, a replikát meghagyja a Fanaticsnak. Mit is jelent ez? Mindkét mezfajta elérhető és megvásárolható a szurkolók számára azzal a különbséggel, hogy az authentic mezek teljes mértékben megegyeznek azzal, amit az NHL játékosai viselnek, a replika viszont ennek csak egy tökéletes másolata, minimális egyszerűsítéssel, például nem dupla, hanem szimpla varrás, nem varrással és ragasztással rögzített nevek és számok, hanem csak az egyik eljárással, szűkebb fazon stb.

A kétféle mez ára természetesen köszönőviszonyban sem lesz egymással, ráadásul a logó is más lesz rajtuk. Az eredeti mezek Adidas-logóval és 360 dolláros áron ? ez szinte kereken 100 ezer forintot jelent ?, a replika felsők 170 dolláros áron ? azaz mintegy 48 ezer forintért ? és Fanatics-logóval kerülnek majd forgalomba.

fanatics

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum