Nincs már nyeretlen csapat az NHL-ben

   

Utolsóként a Columbus is megszerezte első sikerét. Testvérek harcoltak New Yorkban.

Tavaly a Jackets elképesztően kezdett, zsinórban nyolc vereséggel indított és csak a kilencedik meccsen ünnepelhetett először. Idén két vereség után, de az NHL-ben utolsóként szerezte meg első győzelmét a Columbus, amely a Chicagót gyűrte le hazai jégen. A Nationwide Arenában Szergej Bobrovszkij és a mindössze 19 éves Zach Werenski volt a Columbus nyerőembere. Az orosz hálóőr 32 lövést hatástalanított, a tinédzser hátvéd pedig egy-egy góllal és gólpasszal jelentkezett, de ami fontosabb, hogy a szezon első három meccsén pontszerző volt, ezzel pedig franchise-történelmet írt.

NHL: Preseason-Boston Bruins at Columbus Blue Jackets

Testvérharcot hozott Brooklynban az Islanders?Coyotes csata, a hazaiaknál Ryan Strome, a vendégeknél Dylan Strome lépett jégre. A mérkőzés után Ryan örülhetett duplán, hiszen gólt szerzett, csapata pedig győzött a Barclays Centerben. Az első harmadban kétgólos előnybe kerültek a hazaiak, a vendégek azonban még ugyanebben a játékrészben egyenlítettek 13 másodperc alatt. A döntés a befejező húsz percre maradt, ahol Johnny Boychuk emberhátrányos gólja döntött az Islanders javára.

A szezont két vereséggel kezdő Detroit meglepetésre zsinórban harmadik sikerét érte el, miután hazai pályán verte a Nashville-t. Az autóvárosban a csapatok az emberelőnyből kihasználásból éltek, összesen öt gólt szereztek fórból, amiből kettőt a hazaiak, hármat a vendégek lőttek. A találkozón a Red Wings jutott előnybe, de a Predators 18 másodperc alatt fordított, kihasználva egy kettős fórt. A Detroit hátrányban is újítani tudott és zsinórban három gólt szerezve visszavette az előnyt. A hajrára maradt még egy gólváltás létszámfölényben, kialakítva az 5-3-as végeredményt.

NHL, 2016. október 21.

Columbus?Chicago 3-2
G.: Werenski, Foligno, Karlsson ill. Motte, Pánik

NY Islanders?Arizona 3-2
G.: Seidenberg, Strome, Boychuk ill. Richardson, Vrbata

Detroit?Nashville 5-3
G.: Abdelkader, Miller, Tatar, Nyquist, Helm ill. Subban, Ribeiro, Fisher

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum