Ladányi Balázs Csíkban vendégedzősködött

   

A Székelyföldi Jégkorong Akadémia első alkalommal szervezett teljes összetartást, amelyen az U12-esek voltak a főszereplők. Ott volt a nagy magyar generáció egyik legnagyobb tagja is.

A pénteken és szombaton Csíkkarcfalván megrendezett összetartáson az akadémiai rendszerbe tartozó összes központ, illetve alközpont képviseltette magát. Az Advanced Development Series 2016-2017 programban 130 sportoló és edző vett részt. Őket az akadémia vezetői három csoportba ? Sas, Róka, Vadmacska ? sorolták be. A tréningen a sportolók és az edzők új ötletekkel és módszerekkel találkozhattak. A táborban a sportolóknak olyan helyzetekben kellett helytállniuk ? mind a száraz, mind a jeges edzéseken ?, amelyek valódi kihívásokat jelentenek számukra, és mindez a fiatalok szakmai haladását segítette.

Ezen az első hétvégén az alapfelméréseken, az interaktív elméleti képzésen és a csapatépítésen volt a hangsúly. A program vezetője az akadémia technikai igazgatója, Del Pedrick volt, Ladányi Balázs pedig ? aki jelenleg a Debreceni HK utánpótláscsapatainál tevékenykedik ? vendégedzőként közreműködött.

A népszerű Godó a két nap egyik legnagyobb tanulságának azt nevezte, hogy a székely srácokat sokkal kevésbé kell motiválni, minden noszogatás nélkül átmennének a falon is. Videós interjúját teljes egészében az akadémia fb-oldalán tudják meghallgatni.

Ladanyi szekely akademia

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR ÉLŐ
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum