Nem nagy ügy, én is lőttem négy gólt

 

Auston Matthews kivívta a liga tiszteletét, az első NHL-es meccsén mesternégyest szerző csatárról hüledezve írtak az ellenfelek a twitteren, ami egyébként a legkevésbé sem szokás ebben a ligában.

A bejegyzések végén a legnépszerűbb tagek a congrats, az easygame és a crazy szavak voltak.

Tyler Seguin, akinek szintén szokása számolatlanul lőni a gólokat, ezúttal nem nagyon találta a szavakat: ?Azt sem tudom, mit mondjak. Ezt egyszerűen élvezet nézni.?

A friss Stanley Kupa-győztes hátvéd, Kris Letang: ?Wow!!! Matthews, isten hozott a mi alma-körte kupánkban!?

A sérüléséből lábadozó Marian Gaborik is klaviatúrát ragadott: ?Négy gólocska? Nem nagy ügy. Szerintem meglesz az ötödik is.?

Viktor Stalberg, a Nashville szélsője: ?A legtöbb srác attól is le lenne nyűgözve, ha egy hónap alatt lőne négy gólt.?

Tom Sestito, a 141 mérkőzésen tíz gólt szerző csatár: ?Auston Matthewsnak az est végére több gólja lesz, mint nekem egész karrierem során.?

Frazer McLaren, az egykor Torontóban is megfordult keménylegény ugyanezt a fonalat ragadta meg: ?Nem nagy ügy. Én is lőttem négy gólt. Egész pályafutásom során.?

Martin St. Louis, az 1134 meccsen 1033 pontot szerző csatár, akinek mezét idén vonultatják vissza Tampában: ?Mintha valami mini-meccset néznék, ahol mindig van egy kölyök, aki egyszerűen sokkal jobb a többieknél. Gratulálok.?

Teemu Selanne sem maradhatott néma: ?Wow! Üdv az NHL-ben. Elképesztő ez a fiatalember! Csak így tovább!?

Zach Werenski juniorban volt Matthews csapattársa a bronzérmet nyert amerikai válogatottban: ?Te viccelsz, Auston Matthews.?

A 37 éves Roberto Luongo, aki mögött James Reimer a második kapus Floridában, 18. szezonját kezdi a világ legjobb bajnokságában, látott már ezt-azt. Matthews teljesítménye láttán fontos személyi döntésekre jutott: ?Úgy döntöttem, idén a Leafs elleni összes meccsünkön Reims fog kezdeni.?

Matthews az arizonai jégkorong utánpótlását dicséri, így nem csoda, hogy Anthony LeBlanc, a Coyotes társtulajdonosa tágabb perspektívában értelmezte a látottakat: ?Úgy örülök Auston Matthewsnak és a családjának. A mai este másik nyertese az arizonai jégkorong. Fejlesszük tovább a hokit it. Egy (vagy két) új jégcsarnok átadását hamarosan bejelentjük.?

Stephen Amell, A zöld íjász című sorozat főszereplője és hírhedt hokifan, szkeptikus hajlamú. Úgy véli, hiába is próbálkozik, Matthews egyvalakit biztosan nem tud majd maga mögé állítani: ?Auston Matthews negyedik gólja után, meg fogom érteni, ha Torontóban egyetlen nézője marad a Zöld íjásznak. Az anyám.?

És van, akiről ilyenkor sem szabad megfeledkezni, az édesanya. Ő így dolgozta fel az eseményeket.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum