Horváth Bálint 3 assziszttal kezdte a szezont

 

Körkép külföldön játszó utánpótlás-játékosainkról.

Horváth Bálint a svédországi U18-as bajnokság alapszakaszában rögtön három assziszttal kezdte a szezont. A Boras nagyarányú legyőzése után két vereséget szenvedett a Rögle BK, a legutóbbi, a Kungalvs IK ellen aratott 5-2- es győzelemmel viszont csoportja középmezőnyében sikerült megragadnia. Majd a vasárnapi idegenbeli győzelemmel az élbolyhoz zárkóztak. A 3-2-re megnyert mérkőzést a magyar játékos két gólja nyitotta. Az 1999-es születésű magyar csatár 2+3-nél tart ifiben, de a juniorok között is játszott már ötször, igaz, ott pontot még nem szerzett.

Simotics Ferenc a rendkívül erős cseh ifjúsági bajnokságban pallérozódik. A prágai SD Spartában négy mérkőzésen kapott szerepet a védelem tagjaként. Eddig pontot nem szerzett, a plusz/mínusz mutatója mínusz 1.

Kiss Zsombor a svájci juniorbajnokság legjobb csapatai között versenyez csapatával, a HC Davosszal. Váltakozó sikerrel indították a szezont. Az öt győzelem és az öt vereség egyelőre a mezőny közepére elég. A magyar U20-as válogatott csatár eddig két gólt szerzett és a legutóbbi meccsen gólpasszt adott.

Révész Marcell a svájci U17-es bajnokság jelenlegi listavezetője mögött egy ponttal álló zürichi ZSC Lionsnak szezonbeli legelső góljához gólpasszal járult hozzá. Eddig minden mérkőzésen szóhoz jutott, öt assziszttal járult hozzá a sikerekhez.

Török Viktor a német juniorbajnokságban szerepel, az EV Landshut színeiben. A csapat a tabellán tapad az élbolyhoz. A magyar játékos 9 meccsen szerzett 4 góljával és 3 gólpasszával első éves juniorként is ott van a házi kanadai táblázaton a legjobbak között.

Makovics Bence ugyancsak a német juniorbajnokságban, a Starbulls Rosenheimben termeli a pontokat. Az eddigi találkozókon elért 3+3 szintén csapata legponterősebb játékosai közé sorolja. A bajnoki csatározásban tartják a lépést az élen állókkal.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum