Gebei Péter a KHL élmezőnyében végzett

   

A csoportos játékvezetőnk egyhetes KHL-edzőtáborban bizonyította: minden szempontból készen áll arra, hogy Európa legjobb bajnokságában vezessen mérkőzéseket.

A moszkvai felkészülés során minden tesztet teljesített, a 80 játékvezető közül a 12. helyen végzett összesítésben, ami kiváló eredmény, kiváltképp annak fényében, hogy először vett részt ezen a rendezvényen, tehát minden új volt számára.

Napi két jeges és egy száraz edzéssel készültek a KHL-bírók a közelgő szezonrajtra, amit minden nap négy óra elméleti foglalkozás tett teljessé. Fizikai, korcsolyázó és elméleti teszteket végeztettek el a táborban.

Gebei Peter KHL

“Korábban még soha nem vettem részt ennyire komoly és profi táborban, de a KHL-től pont ezt vártam előzetesen ? mondta Gebei Péter a Jégkorongblognak a zárást követően. ? Nem a véletlennek köszönhető, hogy az itt dolgozó játékvezetők rendszeresen világszínvonalú teljesítményt nyújtanak. Az edzések olyanok voltak, mint a legkeményebbek, amikor még játszottam. Ha valami nem volt rendben, ordibáltak velünk, komoly szidás járt a hibákért. Folyamatos kontroll alatt volt mindenki, tíz ellenőr dolgozott végig, mindenre figyelnek. Az előadásokon és az edzéseken egy mosolyt is nehezen fedeztem fel, mindenki kőkeményen dolgozott, hajtotta végre a feladatokat. Igazából egy szóval foglalható össze: profik voltak.

Nagyon jó érzés közéjük tartozni, jólesik tudni, hogy megfelelek. Nem kétséges, tudásom legjavát kell nyújtanom ahhoz, hogy a jégen megfelelően tudjak dolgozni. Hiszem, hogy csak így tudok tovább fejlődni, a folyamatos kihívások és a maximális terhelés mellett. A célom a még nagyobb tudás és tapasztalat megszerzése, minden mérkőzésen ezen leszek.”

Gebei KHL 1

Gebei Péter nem csak ligát, mezszámot is vált. Bár a képeken még a 42-esben szerepel, ez csak azért van, mert nem készült el a 16-os szerelése.

“Jó itt ? tette hozzá az újdonsült 16-os KHL-zebránk ?, és nagyon jólesett, amikor a felmérés végén az elnökünk odajött hozzám, és ennyit mondott: Peter! Welcome to the KHL!”

Gebei KHL 2

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum