A fehérorosz és a német meccs sorsdöntő lesz

 

A fehérorosz és a német meccs sorsdöntő lesz ? találta telibe a lényeget Andrew Sarauer. Négy magyar és két amerikai nyilatkozat a Magyarország?USA mérkőzésről.

Andrew Sarauer: Természetesen nem lehetünk elégedettek, minden meccset meg szeretnénk nyerni, nem dőlhetünk hátra sosem, mondván, nincs esélyünk. Igyekeztünk megtalálni a módját, hogy sikerüljenek a passzok, legyenek lövések, gólokat is lőjünk. Persze nagyon jó az amerikai csapat, tele rendkívül képzett játékosokkal, de nekünk máris előre kell tekintenünk. A fehérorosz és a német meccs sorsdöntő lesz. A védekezésünkre nem lehet panaszunk, de muszáj lesz gólokat juttatnunk a hálóba is. 8-10 kapura lövéssel egy meccsen nem fogunk messzire jutni, és a büntetőpadot is messziről kell kerülnünk, ez nagyon fontos.

Sofron István: Nem játszottunk olyan jól, mint a finnek elleni meccsen, kicsit fáradtak voltunk. Harminc percig tudtuk tartani magunkat, aztán elkezdtünk kicsit szétesni. Nem tartottuk be százszázalékosan a taktikát, ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy esélyünk legyen ezekkel a csapatokkal szemben. Keveset lőttünk kapura, ezen is javítanunk kell. Viszont azt se felejtsük el, hogy Amerika ellen játszottunk, NHL-es és egyéb topligák játékosai ellen, akik nagyon erősek. Nem akarok mentegetőzni, összességében szerintem nem rossz, hogy 1-5-öt játszottunk velük, de lehetett volna jobb is, ezért picit szomorú vagyok. Egy olyan napon, amikor minden összejön, jól játszunk és szerencsénk is van, meg tudunk szorítani vagy akár verni egy ilyen csapatot. Fantasztikus érzés volt gólt szerezni, nagyon örülök neki, az embernek ezek az álmai: A csoportos világbajnokságon játszani, gólt szerezni, ráadásul történelmit. Bár ezt csak az előbb mondták, hogy Amerika ellen ez volt az első magyar gól, előzetesen nem tudtam róla. Holnap a bennmaradásért küzdünk, szerintem van esélyünk, bízom a csapatban.

Vas Márton: Nehéz volt ez a mérkőzés, úgy gondolom, nem játszottunk úgy, ahogy szerettünk volna. Kapkodtunk a koronggal, könnyen eldobáltuk magunktól. Különös okot ezek mögött nem tudnék találni, ma így sikerült sajnos. Nem voltunk elég türelmesek, ez volt a baj. Az amerikaiak pedig amikor kellett, megvillantak, vártak a hibáinkra, próbálkoztak maguktól is, jól játszottak. A következő meccsen rebootolunk, nekiugrunk az ellenfélnek, ezzel nem lesz semmi gond.

Vay Ádám: Más kaliberű ez a csapat, de szerintem jól összedolgoztunk. Kaptam öt gólt, benne van, nem véletlen játszanak ők sem az NHL-ben. A kapu mögül úgy betette a srác, hogy azt sem tudtam, hol voltam. A negyediknél is pislogtam, mint egy hal, úgy fellőtte a botos felsőre. Az ötödik a lábam közt pattant meg, nem tudtam már érte visszanyúlni. Tudni kell ellenük is játszani, tanulok a hibáimból. Letörve nem vagyok, kijavítom, amit lehet, újra fel kell állni.

Nelson Brock (USA): Tegnap csatlakoztam a fiúkhoz, ez volt az első alkalom, hogy játszottam ezen a világbajnokságon. Jó volt a pályán lenni és játszani, hosszú meccs volt, kicsit el is fáradtam. De annak örülök, hogy a srácokkal lehettem. Minden pont fontos, a mai hármat is megszereztük.

Keith Kinkaid (USA): Nem annyira szeretem az olyan meccseket, amikor kevés lövést kapok, és kevés közöm van a koronghoz, ilyenkor nehéz fókuszálni, ami hibákhoz vezet. Sajnos a végén kaptam is egy gólt, de ettől függetlenül ez jó meccs volt a számunkra. Eddig elégedettek vagyunk a vébével, a következő meccsen hat pontot kell szereznünk. Egyre jobbak vagyunk.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum