Orpik mindenben igazat adott a fegyelmi bizottságnak

   

Ilyen is van! Mint ismeretes, a kanadai hátvéd Olli Maattát ütközte le, amiért hárommeccses eltiltást kapott. A finn bekkről azóta kiderült, hogy sérülése komolyabb, hétfő este semmiképpen sem léphet jégre. Fleury viszont egyre jobban van.

Orpik a fegyelmi bizottság határozatának kézhezvétele után nyilatkozott: “Elfogadom az ítéletet, amely szerintem fair. Nehéz lenne vitatni, hogy rosszul sikerült ütközés volt. Rossz döntés, későn ütköztem. Mindezt a bizottság előtt is elmondtam.”

Orpik sportemberi nagyságáról mindent elmond, hogy nem csak az ítéletet fogadta el, nem próbálva védeni tettét, hanem a szombati eset után közvetlenül magával Maattával is beszélt. Azóta a fiatal játékos állapotáról is kiadtak egy érthető módon nem túl bőbeszédű közleményt, amelyben az állt, hogy a felső testén sérült meg és biztosan kihagyja a hétfő esti összecsapást.

Helyére Derrick Pouliot, esetleg Justin Schultz kerülhet be a keretbe. Hosszabb lábadozás után viszont lassan visszatérhet a vasak közé az agyrázkódást szenvedett Marc-André Fleury, akiről Sullivan mester úgy nyilatkozott, hogy jelentős javulás történt az állapotában. Már csak az a kérdés, hogy egy egészséges Fleury leválthatja-e a kirobbanó formában védő Murray-t.

A Keleti Konferencia második körében a Washington Capitals másodszor utazik a Pittsburgh Penguins otthonába, Ovecskin és Crosby párharca 1-1-re áll.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum