Telefonálj haza Szentpétervárról!

   

Egy szolgáltatás, amelynek segítségével rendkívül alacsony áron lehet felhívni itthon maradt családtagjainkat, barátainkat.

Az alábbiakban megosztjuk a PHOXcall ismertetőjét, mert elképzelhető, hogy lesz olyan szentpétervári társunk, akinek segít:

“Közeleg a világbajnokság, amelyen a magyar válogatott a legjobb csapatokkal méri össze erejét és küzd a lehető legelőkelőbb helyezésért. Több mint ezer magyar szurkoló fogja a helyszínen buzdítani kedvenceinket. Elsősorban az ő figyelmükbe szeretnénk ajánlani a PHOXcallt.

Mi ez a szolgáltatás, hogyan működik?

A PHOXcall egy olyan internetes szolgáltatás, amelynek a segítségével a világon bárhonnan bármilyen telefonszámot alacsony percdíjon lehet felhívni. A hang az interneten adatcsomagokban ?közlekedik?. Ez az adatátvitel ingyenes, azonban ha a hívás kilép egy hagyományos (mobil vagy vezetékes) telefonhálózatra, annak díja van. Szolgáltatásunk keretében nem az határozza meg a hívás árát, hogy hol van a hívást kezdeményező fél, hanem az, hogy hova telefonál.

Legyen az ember bárhol, Ausztráliában, Franciaországban, vagy jelen esetben Szentpéterváron, ha a PHOXcall segítségével magyar telefonszámot hív fel, ugyanannyiba fog kerülni. Nincs roaming díj, csak a percdíjak. A szolgáltatás csak internetkapcsolattal működik, ezért persze lehet, hogy külön fizetnie kell a felhasználónak, de manapság a legtöbb szálloda ingyenes wifi kapcsolatot biztosít a vendégei számára. Reméljük, a jégcsarnokban is lesz nyilvános wifi hálózat.

Fontos megemlíteni, hogy ez nem telefonszolgáltatás, hívószámot nem adunk hozzá. Azonban, ha a felhasználónak más szolgáltatótól van telefonszáma, akkor azt regisztrálhatja az alkalmazásban, így a hívott fél telefonján az fog megjelenni. Látni fogja, hogy ki keresi, nem fogja észrevenni, hogy nem a hagyományos módon hívják.

A hívószám hiányából következik, hogy szolgáltatásunkkal nem lehet hívásokat fogadni. Azt továbbra is a saját mobilszolgáltatóján (és annak roaming szolgáltatásán) keresztül tudja a felhasználó megtenni. Ez azt jelenti, hogy adott esetben hívást fogadni drágább lehet, mint hívást indítani.

phoxcall

Ha van internetkapcsolatom, akkor Skype-pal hívom a barátaimat. Miben más ez, mint a Skype?

A Skype elsősorban videohívások lebonyolítására szolgál. Előnye, hogy a beszélgető felek látják egymást, ráadásul ingyenes. Hátránya viszont, hogy mindkét félnek online kell lennie. Számtalanszor előfordulhat olyan eset, hogy sürgősen el kell érni valakit, aki éppen nem kapcsolódik az internetre, vagy csak nincs bekapcsolva a Skype-ja. Ha hivatalos ügyben kell telefonálni, akkor szintén nem opció. Ekkor jön a képbe a PHOXcall szolgáltatása.

Valójában a Skype is nyújtja ezt a szolgáltatást, lehetőséget biztosít telefonszámok hívására is, viszont a PHOXcall árai jóval kedvezőbbek.

Ez mit jelent? Mennyibe kerül egy perc?

Magyar mobilszám hívása percenként nettó 0,0222 EUR (kb. 7 forint), vezetékes szám nettó 0,0047 EUR (kb. 1 forint 50). De minden ország minden telefonszolgáltatójához mások a percdíjak, a honlapunkon megtekinthető az árlista.

Előre fizetett szolgáltatásról van szó. Az ügyfélnek fel kell töltenie az egyenlegét (min. 10 EUR), ezt korlátlan ideig felhasználhatja. Euróban történik az elszámolás, az ügyfelek egyenlegét és a hívások díját is euróban tartjuk nyilván.

És amit fontos kiemelni: másodperc alapon számítjuk a hívások díját.

Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatást?

Első lépésként a www.phoxcall.com honlapon kell regisztrálni. Mivel worldwide szolgáltatásról van szó, a honlap angol nyelvű. Aki nem tud angolul, annak sem kell megijednie, a regisztráció roppant egyszerű: felhasználónév, jelszó és email-cím megadásával történik.

Ezután fel kell tölteni az egyenleget. 10, 20 és 50 eurós csomagok közül lehet választani. (A vásárláshoz számlázási címet kell megadni.) Jelenleg csak PayPallal lehet fizetni, de hamarosan újabb fizetési módokat is lehetővé teszünk.

Végül le kell tölteni és telepíteni egy alkalmazást, amivel a felhasználó a hívásokat fogja indítani. A Letöltések oldalunkon többféle platformra elérhető a program: mind számítógépen, mind mobiltelefonon (Android és iOS is) használható verzió is letölthető. Ebbe az alkalmazásba kell belépni a honlapon regisztrált felhasználónévvel és már lehet is hívni, akit szeretnénk.

Ha felkeltette az olvasók érdeklődését a szolgáltatás, látogassanak el weboldalunkra, ahol további információk állnak rendelkezésükre. Várjuk minden kedves új ügyfelünket.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum