Nemzeti színű, három hokiütős motívum

 

Egységes fejvédőben, rajta új dizájnnal játszik a válogatott Szentpéterváron, hála az Ideacitynek.

A grafikai stúdió, amellyel karöltve blogunk elkészítette a magyar válogatott játékoskártyáit, újabb produkcióval állt elő. Ennek köszönhetően rendezettebb képet fest majd és új látványelemmel bővül a magyar jégkorong-válogatott az A csoportban.

Minderről Kramer Ádám, az Ideacity vezére számolt be: “Gyerekkori szerelem a jégkorong, magam is aktívan játszom a legalacsonyabb amatőr szinten. A másik szerelem a munkám, hisz egy kis grafikai stúdiót vezetek. Régóta figyelem a hokicsapatok mezeit, logóit és mindig megnézem a fejvédők dekorációját is. Vannak bosszantó példák, összevissza ragasztgatott sisakok, de az is mindig bántotta a szemem, hogy a magyar válogatott sisakján semmilyen utalás nincs Magyarországra. Sem egy zászló, sem egy címer.

ideacity4

Krakkó után láttam a Jégkorongblog felhívását, és beneveztem a meztervező játékra, akkor játszottam el a gondolattal, hogy például a franciák mintájára kéne egy logo a magyar válogatottnak is, ami egyértelmű jégkorongos és nemzeti utalásokat hordoz. Így született meg a három hokiütős motívum, melyek piros-fehér-zöld színekben láthatók, továbbá egy ?pipát? is szimbolizálnak, hisz jó munkát végzett a csapat, a feljutás kipipálva.

ideacity1

Régebbről ismerem Tokaji Viktort, megmutattam neki a kész tervezetet. Pár héttel később kaptam a választ, hogy a szövetség nagy örömmel venné, ha elkészíteném a matricákat és már az OST-n ilyen sisakokban lépne pályára a csapat. Sajnos az új sisakok akkor még nem érkeztek meg, így átcsúszott a projekt a Hokimaratonra, de a kazah meccsen már ezekben a fejvédőkben korcsolyáznak jégre a srácok és ezeket a fejvédőket lehet látni rajtuk az oroszországi elit vb-n is.

ideacity3

Büszke vagyok rá, hogy cégem, az Ideacity megtervezhette és elkészíthette a hivatalos dizájnt, amiben a legjobbak között képviselik majd országunkat! Köszönöm Tokaji Viktornak és az MJSZ-nek a bizalmat!”

ideacity5

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum