1500 magyar szurkoló garantáltan ott lehet Szentpéterváron

   

Pozitív élményekkel gazdagodott az MJSZ küldöttsége az oroszországi vb helyszíni bejárásakor.

Májusra minden elkészül a 2016-os A csoportos vb második helyszínén, Széntpéterváron. Az arénát felújították, a csapatok folyamatosan vizitálnak a helyszínen, múlt héten a magyar delegáció is ezt tette.

Mint Kovács Zoltán főtitkár és Nagy Attila GM beszámolójából kiderül, az árak színvonala hasonló a Magyarországon megszokotthoz. “Minden ismert és népszerű étterem van ott is és minden nagyjából annyiba kerül, mint itthon. A metróközlekedés nagyon jó, behálózza az egész várost. 35 rubel egy metrójegy ? az nagyjából 140 forint ?, ennyibe kerül egy út, akár átszállással együtt is.”

Mint a cikk megemlíti, “a vízum lehet talán az egyetlen nehézség, hiszen ott elég szigorúak a feltételek, amelyeknek meg kell felelni. Ki kell tölteni egy adatlapot, csatolni kell a biztosítást, illetve a meghívólevél az, amit a szurkolónak esetleg nehezebb megszereznie. Viszont, ha hivatalos szálláshelyen lakik, akkor a szálloda küld meghívólevelet, akkor nehezebb valamivel, ha barátokhoz vagy ismerősökhöz megy valaki.” A szövetség és a diplomáciai vonala igyekszik segíteni a hatékonyabb ügyintézést. Ennek előrehaladásáról február második felében várható információ.
jegy 2016 vb szentpetervar

A küldöttség találkozott a jegyértékesítés kérdéseiben illetékes helyi szervezővel. Jól haladnak az egyeztetések, írásbeli ígéretet kaptunk arra, hogy 1500 jegyet biztosítanak a szervezők a magyar szurkolóknak ? ez nem jelenti azt, hogy ennél ne lehetnénk sokkal többen is akár. Ez ügyben további egyeztetések folynak. Ez azért fontos kijelentés, mert a jegyértékesítés állása követhetetlen, nem lehet tudni, mennyi fogyott és mennyit bocsátanak még ki a magyar szurkolók tervezett helyére. Az sem kizárt, hogy kis mértékben megnövelik a 2. kategóriás helyek számát, mivel az 1. kategóriás helyek teszik ki a csarnok 70-80%-át, és ezek nagyon drágák, mérkőzésenként 17 ezer forint körül vannak jelenleg.

Úgy fest, sikerült elérni, hogy a mérkőzésjegyek árusítását az eredetileg tervezett áprilisi dátumról előrébb hozzák, és már március elején megkezdődhet a szóló belépők értékesítése. Jelenleg még csak különböző bérlettípusok kaphatók, a parter.ru, a Ticket Express és az 1000 út rendszerében.

Mint már írtunk róla, a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a szervezők nem jelöltek ki 3-as kategóriájú szektort ? ez lenne a legolcsóbb árfekvésű ?, arra hivatkozva, hogy a szentpétervári csarnokban nincs felső karéj, ahol ez helyet kaphatna. Mindössze 30 darab olcsó jegyet bocsátottak forgalomba, a kapu mögötti azon székekét, amelyek előtt a főszponzor Skodája áll majd, ezért korlátozott lesz a kilátás. Ezeket már el is kapkodták.

Jubilenyij2

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum