Kinasewich nem marad Fehérváron

   

A csatár nem tudott segíteni a csapaton, így a próbaidőszak végén elköszöntek tőle. Új játékosok érkezése is várható. Sérültmustra.

Ritkán látható sérülés- és betegséghullám sújtja a Fehérvárt, amelynek EBEL-csapatából Sarauer, Banham, Varga Arnold, Szirányi Bence, Sikorcin és Bartalis sem játszhat egyelőre, miközben a MOL Liga-keretben Reiter Attila, Krogh, Szabó Dániel és Kalnins szerepel a hiányzólistán.

Közülük Kalnins esete a legkönnyebb, hétfőn este a Dunaújváros ellen már beöltözött, bár még nem játszott. Banham bokájáról letört és elszabadult egy csontdarab, pénteken műtötték, lábadozása az újévig biztosan eltart. Sarauernél viszont egyelőre tanácstalanok az orvosok, nem találják a csatár fájdalmainak okát. Különböző orvosoknál járt már, de egyelőre nem jöttek rá, mi okozza azt a fájdalmat, ami megakadályozza a versenyszerű sportolásban. Varga agyrázkódása után már megpróbálkozott az edzéssel, de még fáj a feje, ha mozog, ezért a visszatérése még egy kis időbe telik. A tüszős mandulagyulladáson átesett Szirányi gyógyulási üteme biztató, de nem biztos, hogy érdemes kockáztatni a gyors visszatérését. Sikorcin is edzésbe állt már ujjsérülését követően, talán a jövő hét vége felé megpróbálkozhat a játékkal. Bartalis is jeges edzéseket végez már, közel a visszatérése, de a pontos időpontját még nem lehet megmondani. Sajnos a vasárnapi meccs sem múlt el áldozatok nélkül, a csapatba viharosan berobbant MOL ligás duó egyik tagja, Brance Orban sem teljesen egészséges.

AVSVIC

A MOL ligás keretből Reiter egyelőre nem edzhet, Szabó Dániel pedig csak korcsolyázhat, kézsérülése miatt ütővel egyelőre nem edz. Krogh az ujját törte, ez legalább 3 hét pihenővel jár.

A klub menedzsmentje jelenleg is dolgozik a keret további erősítésén, írja a klub honlapja, a közeljövőben így két játékos érkezése várható: “Jelenleg az EBEL-keretbe egy védőt, míg a MOL Liga-csapatba egy fiatal tengerentúli csatárt szeretnénk igazolni. Chris Bodo és Brance Orban szereplése az EBEL-keretben mindenképpen indokolja a támadóegység erősítését a MOL Liga-csapatban is. Az ő esetében már csak finomítások vannak hátra a szerződésével kapcsolatban, a védő pozíciójára is vannak már kiszemeltek, de konkrétumokról még nem tudunk beszámolni” – idézik Ocskay Gábor klubmenedzsert.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum