Fehérvári kórház a város szélén

 

A két Volán szezonja a hiányzások jegyében telik. Jelenleg összesen kilenc játékost nélkülöznek sérülés miatt.

Az EBEL-keretből öt játékos hiányzott sérülés miatt kedden. Közülük pénteken minden bizonnyal egy valakire számíthat Rob Pallin a Klagenfurt elleni meccsen, Chris Francis újra játszhat. Vincze Péter a másik olyan a hiányzók közül, aki hamarosan újra meccselhet, de esetében a pénteki játék még több mint kérdéses.

Sikorcin Ladislav keze gipszben van, ezen a héten kerül le róla a rögzítés. Ezt követően az orvosok döntenek a visszatérés időpontjáról, az a valószínűbb, hogy a jövő héten még nem játszhat, utána viszont igen.

A legrégebb óta hiányzó Bartalis István már jégen edz a csapattal, de még nem minden gyakorlatban vesz részt, 2-3 hét kell még neki a teljes felépüléshez és hogy utolérje magát.

A legfrissebb probléma Varga Arnold feje, egész pontosan a Sean McMonagle fejtámadása okozta agyrázkódás. Az eset miatt a hátvéd 7-10 napot kihagyni kényszerül orvosi javaslatra. A vétkest az EBEL egy mérkőzésre eltiltotta.

Andrew Sarauer kellemetlen történetéről részletesen írtunk, ha megérkezik a vizsgálati eredmény, arról is igyekszünk beszámolni.

A MOL ligás csapat sem áll sokkal jobban, igaz, ott “csak” három jégkorongozó dőlt ki a sorból, de az EBEL-es hiányzók miatt jó néhány farmos kerettag fent játszik. A súlyos nyaksérülésen átesett légiós bekkre, Devon Krogh-ra rájár a rúd. Visszatérése után alig játszott pár meccset, és megint kidőlt néhány hétre: ujjsérülést szenvedett. Ugyancsak a kezével van gondja a szezont sérüléssel kezdő, szintén nemrég felépült Szabó Dánielnek. A felnőtt válogatottban is bemutatkozó hátvéd Krogh-hoz hasonlóan 1-2 hétig lesz távol a meccsektől. Reiter Attila a csapat harmadik hiányzója, őt Molnár Zsolt lökte palánkra, az eset kapcsán az erdélyi támadót eltiltották egy meccsre. A sértett nem járt ilyen jól, bár elsőre még súlyosabbnak tűnt a sérülése, végül “megúszhatja” háromhetes kihagyással. A térdporca rongálódott, ahogy a palánknak csapódott.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum