Trencsényi Kitti

 

Trencsényi Kitti, a női válogatott csapatkapitánya eseménydús hónapokon van túl, a hétvégén pedig másfél hónap után visszatért az EWHL-be.

Milyen gyakran voltál jégen az elmúlt hónapokban?

Augusztusban csatlakoztam egy multinacionális céghez, amit egészen október végéig, sok áldozattal, de tökéletesen össze tudtam hangolni a jégkorongkarrieremmel. Azonban váratlanul svédországi kiküldetésben részesültem, aminek részletei egészen az utolsó napokig kérdésesek voltak. Sajnos nem tudtam részt venni több EWHL-mérkőzésen sem, de Fodor Zoltán edzővel és a lányokkal tartottam a kapcsolatot. Szerencsére a sok kapcsolatomnak köszönhetően jégre léphettem Svédországban divízió 1-es, illetve elitligás csapatok száraz és jeges edzésein. Mindent megtettem, hogy távollétem alatt megtartsam formámat, hiszen fontos mérkőzések álltak, állnak előttünk. A hétvégén két sikeres, 6 pontot hozó meccseken vagyunk túl a KMH-val. Nagyon jó érzés volt visszajönni a lányokhoz. Úgy érzem, jól ment nekem is a játék és az új sortársaimmal gyorsan összeszoktunk. Meg szeretném említeni Alex Gowie-t, aki nagyszerűen játszott ezeken a meccseken. Nagyon örülök, hogy sikerült elcsalogatnom Magyarországra és hogy idén is sikerült itt tartanom. Alex egy igazi csapatember és emellett hihetetlenül tehetséges is. Nagy hasznát vehetnénk a válogatottban is.

Sajnos nem tudtál hazajönni a novemberi edzőtáborba. A decemberi, ausztriai tornán ott leszel a nemzeti csapatban?

Sajnálom, hogy nem tudtam részt venni a novemberi összetartáson, de Marton Tibor szövetségi kapitány engedélyével az utolsó napon mégis részt vettem. Természetesen az UTE U16 elleni meccsen nem játszottam, hiszen az egész hetes gyakorláson nem vettem részt, de az aznapi jeges edzésen nagyon jó érzés volt a lányokkal újra jégen lenni. A decemberi válogatott programokon ott leszek és nagyon remélem, hogy a külföldön játszó lányaink is eljönnek.

trencsenyikitti

Fotó: Somogyi Viktor

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum