Elvesztette veretlenségét az Edmonton

 

Az Oilers hibátlan mérlegét a Vancouver rontotta el. Fél tucatot ütött a Minnesota, az 5-2 volt a nap eredménye az NHL-előszezon hajnali játéknapján.

Edmontonban 2-2-es első harmad után 5-2-re győzött a Canucks, ez pedig azt jelentette, hogy hetedik meccsén elvesztette 100%-os mérlegét az Oilers. A Vancouverben Bo Horvat duplázott, Sven Baertschi négy gólpasszt adott.

Vendégként győzött 5-2-re az Ottawa, amely a Bell Centerből hozta el a pontokat. A Montreal hiába vezetett a tizedik percben két góllal, a Senators öttel válaszolt és könnyed sikert aratott. Cody Ceci és Mark Stone egyaránt góllal és két gólpasszal zárta az estét, utóbbi ráadásul hátrányban talált be.

A játéknap harmadik 5-2-es sikerét a St.Louis jegyezte, hazai jégen a bajnokot győzte le a speciális egységek kiváló játékának köszönhetően. A meccset gólzápor vezette be, 95 másodperc alatt három gól született, így az ötödik perc legvégén már 2-1-re vezetett a Chicago. A folytatásában azonban már csak a Blues volt a jégen, amely két-két emberelőnyös és emberhátrányos góllal fordított.

A Tampa Bay egyik legjobbja, Nyikita Kucserov már a 33. másodpercben betalált, de a második shiftben megsérült, és már nem tért vissza. Ettől függetlenül a Bolts 3-2-re győzni tudott az ellen a Dallas ellen, amely hatodik meccsén ötödik vereségét szenvedte. A Bolts kétszer szerzett vezetést, a Stars kétszer egyenlített, de J.T. Brown góljára négy perccel a vége előtt már nem tudott válaszolni.

A Minnesota rommá lőtte a Buffalót, 42-11-re nyerte a lőpárbajt, így a vége nem lehetett más, mint 6-1-es Wild-siker. A Minnesota mind a hat gólját más játékos szerezte, a csapatkapitány, Mikko Koivu három találatot készített elő.

A Winnipeg nyerte a kanadai rangadót, miután 3-1-re verte a Calgaryt. A Jets már a negyedik percben hátrányban volt, de jött a meccs nyerőembere, Mark Scheifele, aki csapata mindhárom góljából kivette a részét, két találattal és egy gólpasszal.

Anton Hudobin és John Gibson együttesen ért el shutoutot, így az Anaheimnek nem okozott problémát a Colorado legyőzése. A Ducks háromszor talált be, amelyből Hampus Lindholm két gólpasszal vette ki a részét, míg új csapatában Carl Hagelin először volt eredményes.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum