A Detroit kiütötte a Penguinst

 

A Red Wings hetet ütött Pittsburgh-ben. Lundqvist bombaformában, Eberle súlyosan megsérült. Négy mérkőzéssel folytatódott az NHL-előszezon.

Rossz vendégnek bizonyult a Detroit, amely a Pittsburghöt verte saját jegén bucira. A Red Wings már 5-0-ra is vezetett, amikor a Pens szépített, de a vége így is 7-2 lett. Andreas Athanasiou és Anthony Mantha egyaránt három pontot szerzett, előbbi duplázott és gólpasszt adott, míg utóbbi éppen fordítva.

A Rangers már a 40. másodpercben hátrányba került a Boston ellen, de így is nyerni tudott 3-2-re a Gardenben. A Rangersben Henrik Lundqvist 39 lövést fogott, Ryan McDonagh két gólpasszt adott, a Bruins mindkét gólját Brett Connolly ütötte.

A Carolina a Washington elleni mérkőzésen egygólos, majd kétgólos hátrányban is volt, de végül büntetőlövések után nyerni tudott hazai jégen. A döntés a negyedik körben született meg, amikor Nathan Gerbe nem hibázott, Andre Burakovsky viszont igen. A találkozón nem lépett jégre a Fehérvár volt játékosa, Derek Ryan.

Travis Zajac vezetésével győzött a Devils Philadelphiában. A Flyers 2-1-re nyerte az első harmadot, de a folytatásban a New Jersey három gólt ütött, amiből a center két góllal vette ki a részét. A Devils mindössze a második győzelmét szerezte az előszezonban.

Rossz hír az Edmonton szurkolóinak, hogy az Oilers?Coyotes meccsen egy ártalmatlannak tűnő szituációban vállsérülést szenvedett Jordan Eberle (képünkön). A centernek egy-másfél hónapot kell kihagynia, ami azért nagy érvágás, mert az elmúlt szezonban ő volt a csapat gól- és pontkirálya.

eberle

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum