Remélem, a hangulat tetőfokára hág

 

A pénteki szünnap után két fiatal játékossal is beszélgettünk, akik elmondták, milyen volt az utolsó pihenőnap, mit várnak a lengyelek ellen, és mit gondolnak a világ legjobb szurkolóiról.

Sebők Balázs (csatár, Magyarország): “Nagyon jól telt a szünnap, volt egy laza átmozgatás, ami mindenféle labdás játékból állt, legtöbben a kosarazást választották. Ezek után volt egy kisebb videomeetingünk, majd indultunk együtt ebédelni a városba. Ebéd után pedig mindenki “magára lett hagyva”. Rettentő kemény és kiélezett mérkőzésre számítok a lengyelek ellen, ahol hihetetlenül jó hangulat lesz, és remélem, ez a hangulat a tetőfokára hág majd számunkra, a végső sípszót követően. A saját játékunkat kell játsszuk holnap, agresszívnak, fegyelmezettnek kell lennünk, ahogy ezt eddig is tettük. Ha mindezt megtesszük és mindenki kiadja magából a maximumot, akkor rossz nem történhet velünk. Hihetetlen élmény ez a világbajnokság számomra, nagyon jó hangulat a csapaton belül és tényleg úgy érzem, hogy elérhetjük azt a csodát, amiért ennyit dolgoztunk. Fantasztikusak a szurkolóink, ezúton is rengeteg köszönet, hogy minden meccsen ennyien buzdítanak minket, reméljük, hogy a lengyelek ellen mindezt viszonozni tudjuk nekik! Mindegyik szurkolói nóta nagyon jó, így nem tudnék kedvencet választani.”

Erdély Csanád (csatár, Magyarország): “Nagyon jó volt a regenerációs napunk, sikerült erőt gyűjteni. A hangulatra egyáltalán nincs panasz. Természetesen győzni megyünk a lengyelek ellen, ami nyilvánvalóan nehéz lesz, de ha úgy játszunk, mint az olaszok ellen, nem lesz gond. Nagyon élvezem minden percét ennek a világbajnokságnak. Szerintem teljes mértékben sikerült átállnom a felnőtt hokira. Nagyon sokat segítenek a magyar szurkolók nekünk. Minden meccsünk olyan, mintha hazai pályán játszanánk. Természetesen a kedvencem az, amikor a magyar himnuszt éneklik.”

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum