Nemzetközi szinten nem történik meg olyan, mint a klubokban

   

A két edző és két magyar játékos értékelte a magyar?ukránt.

Rich Chernomaz (szövetségi edző, Magyarország): Miután kétgólos vezetést szereztünk, néhány játékosunk azt gondolta, hogy ez innen már egyszerű lesz. Figyelmetlenül kezdtünk játszani, és egy támadó harmadbeli felesleges kiállításunk azt eredményezte, hogy ellenfelünk már a második harmad elején visszajött a meccsbe. Az első harmad után mondtam a fiúknak, hogy ezen a nemzetközi szinten nem történik meg olyan, mint a klubokban, hogy akár 8-5-re is lehet nyerni. Mondtam nekik, itt szorosabb eredmény lesz, kevesebb góllal. Ezért is kell nagyon fegyelmezettnek maradni, amibe beletartozik az is, hogy nem csinálunk felesleges kiállításokat. Négy támadó harmados kiállításunk volt, ami megengedhetetlen, hagytuk őket felállni és ez lett az eredménye. Aztán pedig idegesek is lettünk, talán még nem szoktuk meg eléggé ezt a szintet. Itt már jobbak a csapatok, mint tavaly, jó játékosok vannak. Csak úgy lehet nyerni, ha mindenki egytől egyig betartja a taktikát, és attól függetlenül, hol játszik, a csapat koncepcióját helyezi előtérbe, nem a saját gondolatait, meglátásait egy-egy szituációban.

Igor Csibirjov (szövetségi edző, Ukrajna): A második magyar gól után azt mondtam a fiúknak, hogy az első harmadban feltétlenül lőnünk kell még egy gólt, ami sikerült szerencsére. A második harmadszünetben kértem őket, hogy úgy játsszanak, mintha most kezdődött volna a meccs, támadjanak sokat, minél több lövést eresszenek a kapusnak, és akarják nagyon a győzelmet. Ez az az ukrán csapat, amelyet látni szeretnék, alapvetően elégedett vagyok a fiúkkal. Annyi, hogy az első harmadban kellene kicsit jobban játszanunk, és tartanunk az eredményt, egyébként mindenki elvégzi a dolgát.

Stipsicz Bence (hátvéd): Fejben szétestünk, nem tartottuk be a taktikát, és nem voltunk elég fegyelmezettek, sajnos ez visszaütött. Nem tudtuk játszani a szisztémát és túl sok kiállításunk volt, így nem lehet nyerni. Most léptünk fel ebbe a divízióba, de úgy tűnik, még nem bírjuk fejben. Egyelőre nem tudom, ez miért van, de mindenképpen változtatnunk kell ezen, és fogunk is.

Vincze Péter (csatár): Kicsit hasonlított ez a hétfői meccsre, megint elhittük, hogy megvan a meccs, mert már korán kétgólos vezetéshez jutottunk. Csalódott vagyok, mert már megint odaadtuk a meccset, annyi a vigasz talán, hogy legalább nem rendes játékidőben veszítettünk. Kevesebb mint 24 óra múlva játsszuk a következő mérkőzésünket Kazahsztán ellen. Talán ők alkotják a legerősebb csapatot ezen a vébén, csak erre a meccsre szabad már koncentrálnunk. Nekem az elmúlt meccseken kijött a lépés, de sokkal jobban örülnék, ha a csapatnak menne, az sokkal fontosabb, mint az egyéni statisztikák.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 11., csütörtök
U18 16:30 DENHUN 4-7VÉGE
április 12., péntek
NŐI 16:40 HUNAUT 1-0VÉGE
AL 18:00 LHLETO 4-5 HVÉGE
VÁL 18:00 POLHUN 5-2VÉGE
április 13., szombat
NŐI 15:00 HUNAUT 1-2 HVÉGE
VÁL 15:45 POLHUN 6-2VÉGE
AL 19:00 SZGFTC 4-5 HVÉGE
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
Partnerünk
Archívum