A klub imidzsét csak győzelmekkel lehet növelni

   

Kiss Ákos távozása nagy vihart kavart hokis berkekben, még a hardcore DAB-drukkerek is meglepődtek. Megkérdeztük az esetről az egyik legilletékesebb személyt.

Azari Zsoltot, a Dab.Doclert klubelnökét arra kértük, szolgáljon némi felvilágosítással az ügy hátterét illetően.

Mi állt a váratlan döntés hátterében?

Úgy éreztük, hogy az utóbbi időben leült a csapat, ezért tartottunk egy öltözői megbeszélést. Már a Miskolc meccs után érlelődött ez bennem, de végül vártunk még egy mérkőzést. E megbeszélésen a játékosok elmondták, hogy szerintük az ilyesfajta hullámzó teljesítmény belefér szezon közben. Én annak a véleményemnek adtam hangot, hogy ez messze nincs így, több okból sem. Ezeket el is mondtam a játékosainknak. Egyrészt a versenysport a példamutatásról szól. Példát kell mutatnunk a külvilágnak, elsősorban a nézőknek. Másrészt a klub imidzsét csak győzelmekkel lehet növelni, minden vereség rombolja azokat az értékeket, amit javarészt együtt építettünk fel az elmúlt években. A legfontosabb pedig, hogy egy profi sportolónak mindig, minden körülmények között csakis a győzelem lehet a célja, minden nap jobbá kell válnia. És ennek a mentalitásnak függetlennek kell lennie attól, hogy éppen hányadik helyen állunk a tabellán, vagy éppenséggel hány ponttal vezetjük azt.

Hogy jött a képbe Kiss Ákos?

Ezt követően számba vettük a vereségünk okait, melyek között első helyen a felesleges szabálytalanságok nagy száma szerepelt. Ennek kapcsán került elő Kiss Ákos, aki nem ismerte el, hogy ebben különösképpen érintett vagy vétkes volna. Hozzátette, úgy érzi, hogy megrekedt a fejlődésben, beskatulyázták, és nem is lát arra lehetőséget, hogy ebből a skatulyából ennek a klubnak a színeiben kilépjen, mert nincs megbecsülve. Egyben megkérdezte tőlem, hogy mit szólnék hozzá, ha más együttesben bizonyítaná be azt, hogy ő többre is képes, mint amennyire értékelik. A továbbiakat már mindenki ismeri.

Azari DAB MOL sajtaj

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum