A Karpat 7 győzelem után veszített

 

Az ouluiak visszacsúsztak a Liiga harmadik helyére.

Csehországban a Verva Litvínov megelőzte az Ocelári Trinecet a tabella első helyén. A trineciek 3-2-es vereséget szenvedtek hazai jégen a Kometa Brnótól, a liga legjobb kapusa, Simon Hrubec 22 lövésből kapott 3 gólt. Mindeközben Litvínovban a hazaiak 3-2-re verték a rossz formában lévő Vítkovice Steelt.

Finnországban megszakadt a Karpat Oulu hét mérkőzésen át tartó győzelmi sorozata. A találkozó előtt egyaránt 40 pontos, 2. helyezett JYP és a 3. helyen álló Karpat összecsapását 2-1-re a jyvaskylaiek nyerték hosszabbításban. A Karpat utoljára október 18-án szenvedett vereséget Lahtiban.

A DEL-ben az utolsó helyen álló Straubing négy mérkőzés után szerzett újra pontot. A Tigers 3-2-es vereséget szenvedett büntetőkkel a 12. helyezett Schwenningen Wild Wings ellen. A Straubing erősen kilóg a német bajnokságból, 22 mérkőzés alatt mindösszesen 10 pontot gyűjtött.

Svájcban a Lugano nyerte a tizinói derbit. Az első harmad közepén Fredrik Pettersson 77 másodperc alatt két gólt lőtt a Lugano, ám a harmadik harmad elejére fordított az Ambri-Piotta. A 47. percben Pettersson passzából Ilari Filppula egyenlített, így hosszabbításra került sor. A ráadást az utolsó előtti másodpercben döntötte el Brett McLean, így a Lugano 4-3-ra nyert.

Az SHL-ben hat vereség után nyert újra a HV71. A jönköpingiek büntetőkkel verték 4-3-ra az utolsó helyen álló Leksandot, amelynek így megszakadt a három mérkőzésen át tartó győzelmi szériája.

Nyitrán 9 gólt láthatott a közönség. Az első harmadban Daniel Stumpf góljával a HK 36 Skalica szerzett vezetést, a második húsz percben viszont hat gól is született, amiből ötöt a HK Nitra szerzett. A nyitraiak végül 6-3-ra diadalmaskodtak, Richard Mráz mesterhármast lőtt. A szakolcaiak kapujában Miroslav Lipovsky rossz napot fogott ki, 36 lövésből kapott 6 gólt.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum