Brutálisan fárasztó volt ez a hét

 

Játékosértékelések a magyar?olasz után.

Rajna Mikós: Ez a büntetőpárbaj mindig szerencsejáték, sajnálom, hogy nem úgy jött össze, ahogy szerettük volna. Az egész csapat jól játszott a meccsen, betartottuk a taktikát és összeszedettek voltunk. Vasárnap mindenki megtette, ami tőle telik, most ez jött ki belőle. Ma még kicsit csalódottak vagyunk, de holnap már a pozitív dolgokra kell gondolnunk és előrenézni. A hibákon, amiket elkövettünk, azokon pedig igyekszünk javítani legközelebb.

Rajna HUNITA

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Rafaj Attila: Brutálisan fárasztó volt ez a hét, ez a meccs pedig már mentálisan is nagyon fárasztó volt, engem is levert. Éreztem is, hogy vasárnap már sok hibával játszottam, de a csapat nagyon jól együttműködött, mindenki küzdött, hajtott. Ha nem is úgy ment a korong, akkor is mindenki megpróbált jól helyezkedni és arra törekedni, hogy minél jobban védekezzen. Tudtuk, ha sokat dolgozunk, akkor előbb-utóbb úgyis be fogjuk lőni, és ez jól is ment. Visszajöttünk a meccsbe, aztán a büntetőknél pedig már mindig lutri. Kicsit most csalódott vagyok a mai meccs után. Este lesz az értékelés, ott kapunk majd visszajelzést a hétről.

Hári János: Természetesen nagy megtiszteltetés volt, hogy csapatkapitány lehettem, de ez semmi különöset nem jelentett igazából a meccsen. Erre nem gondoltam játék közben, nem változtattam meg a hozzáállásomat, a játékomat, de persze örültem, hogy erre a mérkőzésre csapatkapitánynak választott az edző. Rengeteg új embert megnézett a stáb, ez volt a legnagyobb haszna ennek a tornának, nem is az eredmény volt a lényeg igazából. Akik itt voltak, megtanulták a szisztémát, látják, mi kell ezen a szinten, tudják, mit kell csinálni, és az edző is látta, ki mire képes. Ez rengeteget számíthat a jövőben, hogy ha megsérül valaki, vagy rájátszásba jut a csapata és nem tud eljönni a világbajnokságra, akkor bárkit be lehet hívni, és tudni fogják az újak is, mit kell csinálniuk, nem kell az elejéről kezdeni. Szerintem ennyiből nagyon hasznos volt ez a torna.

Vincze Péter (újonc): Nagyon jó érzés volt hazai közönség előtt pályára lépni, úgy gondolom, hogy nem ment rosszul a játék. Az elején egy kicsit talán lámpalázas voltam, de nyugtattak a sortársaim és az edző is. Szerintem jól sikerült ez a debütálás, annyi hiányérzetem van csak, hogy vereséget szenvedtünk. Jó, hajtós meccs volt, kiegyenlített volt a játék, az olaszok elmentek 3-1-re, de fel tudtunk állni, ami megmutatja a csapat karakterét. A büntetők pedig már lutrik, ott bárki bárkit megverhet. Annyit mondtak már az edzők a tornával kapcsolatban, hogy sokunkat visszavárnak februárban, de nekem most először a junior-világbajnokság következik, az a legfontosabb jelenleg, arra kell koncentrálni.

Ladislav Sikorcin: Az volt a lényeg, hogy játszottunk, nagyon sok fiatal lehetőséget kapott, nagyon jól harcolt mindenki. Sajnos nem volt szerencsénk, de szerintem jó a csapat, ami nagyon fontos. Ez az egész torna jól sikerült egyébként, csak a lengyelek elleni második harmad ne lett volna. Jó volt újra találkozni Dubekkel is, 5-6 éve nem játszottunk együtt, élveztem, hogy újra egy csapatban küzdünk.

A mérkőzéshez tartozó információ, hogy Karol Csányit kórházba szállították, mert borda és lép tájékon erős fájdalmat érzett. Az alapos vizsgálat során kiderült, hogy lépe ép és egy bordája sem törött, úgy tűnik, megúszta az esetet komolyabb sérülés nélkül.

Rich Chernomaz szövetségi kapitánnyal természetesen hosszabb értékelést készítünk a tornáról, amelyet később olvashatnak.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE INFO
EL 18:30 FTCSCC INFO
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum