Nem tehetjük ki a mezünket a pályára

   

A szövetségi kapitány szerint nem játszott elég önfeláldozóan a magyar válogatott szombaton. Ígéri, az olaszok ellen több szerepet kapnak azok a fiatalok, akik eddig nem kapták meg a kellő mértékű bizonyítási lehetőséget.

Rich Chernomaz (szövetségi kapitány): A második harmad meghatározó volt, nagyon sok időt töltöttünk a büntetőpadon, nem voltunk elég kemények a védekezésben, a saját kapunk előtt. Azután elkezdtünk keményebben játszani, és több lehetőségünk lett, amiből kettőt ki is használtunk. Két harmad jó játék nem elég, kell a harmadik is. Nem tehetjük ki a mezünket a pályára, hogy az majd elég lesz az győzelemhez, hanem önfeláldozóan kell játszani a saját országunkért. Az olaszok ellen játszanak majd azok a fiatalok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, mert meg kell tapasztalniuk, milyen ezen a szinten küzdeni. Ugyanakkor a juniorválogatottból nem hívunk fel senkit, ugyanebből a 28 játékosból válogatunk vasárnap is.

HUNPOL4

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Rafaj Attila: Most jobban éreztem magam, mint tegnap, többet vállaltam, többet birtokoltam a korongot. Az első harmad kiegyenlített volt, aztán a másodikban sajnos a sok kiállítás megbosszulta magát. A szünetben megbeszéltük az öltözőben, hogy mindent megteszünk az egyenlítésért. Azonban a harmadik harmadban is sok volt az emberhátrány és így nehéz volt.

Sofron István: Úgy gondolom, hogy jól kezdtünk, az első harmad nagyon szoros és kiélezett volt. Egy 6-7 perces kihagyásunk volt a második harmadban, amikor kaptuk ezeket a gyors gólokat, és utána összeesett a csapat. Ezután próbáltunk kilépni a gödörből, nyomást gyakoroltunk rájuk, lőttünk is két gólt. Ez a kihagyás egy vébén nem fér bele, de most egy nagyon fiatal csapat van itt, sok újoncot avattunk. Ezek az edzőmeccsen arról szólnak, hogy begyakoroljuk azokat a szituációkat, amiket az edző kér. Sajnálom, hogy a közönséget nem tudtuk kiszolgálni, ezekből a hibákból tanulni kell, úgy kell építkezni, hogy ne kövessük el ugyanezeket még egyszer a világbajnokságon.

Dubek Vladimir: Nagyon rossz 6-7 percet produkáltunk a második harmadban, az egész meccs ott ment el. Nem koncentráltunk eléggé, egyéni hibák is voltak, és kaptunk négy gólt, amit nem tudtunk behozni. A második harmad után az öltözőben volt róla szó, hogy játszanunk kell tovább, nem kaphatunk tizensok gólt, muszáj küzdenünk. Sajnálom, hogy így alakult, vasárnap muszáj nyerni.

Turbucz Martin (újonc): Az első harmadban kicsit bennmaradtunk az öltözőben, aztán sikerült visszajönni, jól használtuk ki az emberelőnyöket. A második harmadban mélypontra jutott a csapat, rosszul sikerült ez a szakasz. A harmadik játékrészben ebből sikerült kijönni, legalább azt a harmadot megnyertük. Nagyon izgalmas volt a debütálásom, örülök, hogy ilyen fiatalon sikerült. Próbáltam mindent megtenni, ütköztem, hajtottam, igyekeztem élni a lehetőséggel. A csapattársak biztattak, ami sokat segített.

Duschek Dávid (újonc): Az edző úgy döntött, hogy lecserél, ezt a döntését nem szeretném és nem is fogom kritizálni. Egyébként igaza volt, két gólban benne voltam. Sajnálom. A csapatnak voltak hullámvölgyei, pont ilyenkor kellene egy biztos kapus, aki nem hagyja mélyre süllyedni a csapatot.

Cimkék: , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum