Klubelnöki ultimátum Villachban

   

Hannu Jarvenpaa állása veszélyben.

Alighanem két meccse maradt Jarvenpaa mesternek arra, hogy bebizonyítsa, ő az alkalmas ember a Villach irányítására. Persze játékosok állása is veszélyben lehet. Gilbert Isep klubelnök ugyanis négy pontot írt elő feladatként a csapat számára a hétvégi két fordulóban.A feladat nem lesz egyszerű, ugyanis a csapat az eddigi nyolc meccsen éppen ennyit szerzett ? nem csoda, hogy hat vereséggel csak a 11. hely jut a VSV-nek. Az újabb négy pont azonban sebeket gyógyíthat, rossz emlékeket feledtethet, ugyanis a Ljubljana után az ősrégi rivális, a szomszéd Klagenfurt érkezik.

Az elnöki ultimátum nyilvánvalóan a finn edző állását veszélyezteti leginkább, a rendcsinálást a legkönnyebb a trénerekkel kezdeni. Ryan és Hughes távozásával 194 pontos űr keletkezett, ezt nm sikerült betömni. Ugyanakkor az osztrák szakírók szerint az EBEL try-out szabálya alapján az is benne van a pakliban, hogy Villachban vesznek egy nagy levegőt, hoznak egy szakajtónyi kanadait próbajátékra, majd közlik a fiúkkal, hogy mindenki az állásáért játszik. Ez utóbbi megoldás azonban kétségkívül költségesebb, mint egy edzőcsere.

Közben Bolzanóban légióst cseréltek. Tomislav Zanoskinak nem volt szerencséje és nem kap szerződést, a helyére ? ahogy várni is lehetett ? egy védő érkezik. Bryan Rodney 30 éves támadó felfogású védőjátékos, egyebek mellett 34 NHL- és 415 AHL mérkőzés tapasztalata áll mögötte. Az elmúlt idényt az AHL-es Milwaukee Admiralsnál játszotta végig.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum