Hétvégén jön a Girls’ Hockey Weekend

   

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik a női jégkorongozók hétvégéjét.

“A Girls? Hockey Weekend a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) által elindított eseménysorozat, melyhez a világ számos országában csatlakoznak a női jégkorong kedvelői, hogy népszerűsítsék a női jégkorongot és játékosokat toborozzanak ? mondta az esemény főszervezője, Goral Barbara. ? Ezen a hétvégén Svédországtól Új-Zélandig a lányok veszik birtokba a jégpályákat, gyerekek és felnőttek, kezdők és haladók ismerkedhetnek a jégkoronggal világszerte. Idén Magyarországon 4 jégpályán fog a lányokról szólni az október 11?12-i hétvége.

A magyarországi helyszínek:

Jégpalota: október 11. és 12. 9 órától
Székesfehérvár: október 11.
Miskolc: október 12.
Dunaújváros: október 12. 13 órától

Az eseményen Csúszka mellett a magyar női jégkorong válogatott tagjaival is találkozhatsz, majd később az U15-ös lányok edzését is meg lehet tekinteni. A Jégpalotában 9 órától lesz a regisztráció, 10-től 12 óráig lehet birtoka venni a jeget. Minden helyszínen remek programokkal, ajándékokkal várják a lányokat és mindegyik rendezvény azt tűzi ki céljául, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, legyen kedvük korcsolyázni és idővel a jégkorongozásba is belekóstolni.

Pontos információk a Magyar Jégkorong és a Girls? Hockey Day Facebook-oldalakon.”

GHD

“Minden évben örömmel látjuk ezen a napon a lányokat, hogy megismerkedjenek ezzel a sportággal ? kezdte Csiszer Sarolt, a női felnőtt válogatott játékosa. ? Remek alkalom nyílik a mókázásra, ügyességi játékok kipróbálására , hogy megismerkedjenek a válogatott tagjaival és betekintést nyerjenek egy válogatott edzésbe, lássák, mit érhetnek el, ha keményen dolgoznak. Idén fordul elő először, hogy több helyszínen rendezik meg ezt az eseményt, ami szerintem remek ötlet.

Amióta elkezdődött az U18-as válogatott csapat foglalkoztatása, bebizonyították a lányok, hogy képesek vagyunk jó eredményeket elérni. Egyre nagyobb célokat tűzünk ki magunk elé (olimpiai részvétel, az U18-as visszajutása az A csoportba, a felnőtteknek divízió 1/A-ba felkerülni) és szükség van az utánpótlásra. Szerintem egy ilyen nap remek alkalom arra, hogy kedvet kapjanak a lányok a jégkoronghoz.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum